Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Molett lányok ti nem szerettek szexchatelni?
Figyelt kérdés
Alapból is ritka aki szeret ezt tudom, de eddig csak vékony vagy átlagos testalkatú csajokkal jött össze, pedig egy molett lánnyal is izgatna.2023. nov. 20. 18:53
2/14 anonim válasza:
Nekm is a teltebb lanyok jonnek be...
3/14 anonim válasza:
Inkább csak beszélgetni, ha szimpatikus a pasi. De a konkrét szexchat inkább béna.
4/14 anonim válasza:
Én férfi vagyok, de volt több partnerem is ilyen téren, volt aki jóval többet is bevállalt. Beszélgettem is párral tartósabban.
100+-os lányok, nők is voltak.
5/14 anonim válasza:
#1: Gondolom, a nőiesen telt vagy annál némileg teltebb.
7/14 anonim válasza:
Fiatal koromban chatizélgettem időnként, ugyanolyan arányban voltak teltebb nők köztük, mint bárhol máshol.
8/14 anonim válasza:
Én telt nőként is szeretek szexchatelni, ha van hozzá megfelelő partner. 26n
9/14 anonim válasza:
Szoktunk csak letagadjuk a súlyunkat.
😁
10/14 anonim válasza:
Kérdezőnek válasz: csak szépítünk a dolgokon ahogy ti a cm-eken.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!