Gyakorolnád velem a csókolózást? 22F
Igen, egyből elolvasva tudom mire gondol mindenki, viszont én tényleg gyakorolni szeretném a csókolózást egy lánnyal, akivel persze megvan az összhang és a kémia, és mindketten kiszabjuk azt a szabályt, hogy kizárólag csak erről van szó. Igényes és ápolt vagyok, másiktól is ezt várnám el 🤭🙆
Azért nyilván meg kell ismerni valamennyire a másikat, beszélgetni kell, talizni, de semmi szexuális viszonyt nem szeretnék senkivel :) ez a kulcsmondat.
Tanácsokat szeretnék attól, aki jártas a csókokban, és őszintén elmondja h kell jól csinálni, mind ezt gyakorlattal 😄
Küldök képet magamról, privátban.
Jokepunek mondanam magamat, 180cm, sportos/szalkas alkat, barna kocos haj, szemuveg, fulbevalo, szeles mosoly, elegans megjelenes. Roviden ennyi.
Szóval jól értem, hogy 22 évesen még nem csókolóztál? Vagy csókolóztál csak nem hinnéd, hogy jó vagy?
Amúgy szerintem felesleges ezt így. Gondolj bele, találkozol egy lánnyal akivel van kémia, ő is így érzi, smároltok, tegyük fel az jó, és akkor utána nem lehet semmi, mert előre meg volt beszélve, még akkor se ha amúgy akarnátok? Ha én találkoznék egy pasival akivel jó kémiánk van és pl.: én nyitott lennék többre is, de ő csak azért nem, mert "nem erről volt szó" hát az zavarna:D
Jó, technikailag volt is ilyen vagy hasonló és rossz volt, hogy tudtam, hogy mind a ketten nagyon vonzódunk a másikhoz, de ő (szerintem legalábbis) el akarta ezt magában nyomni vagy ilyesmi. Rossz volt.
Amúgy nekem az a véleményem, hogy ha találkozol egy csajjal akivel odajuttok, nyugodtan kérdezz rá, vagy mondd el, hogy irányítson ő.
Velem is volt olyan, hogy nagyon sok idő (évek) telt el 2 csók között és nem tudtam hirtelen, hogy az úgy jó-e, hát mondtam a srácnak, hogy nyugodtan mondja meg ha valami nem jó. Azt mondta minden jó és a testbeszédéből is ez jött le. Szóval no para. Kommunikáció. Én nem gondolnék egy pasiról se rosszat, csak mert mondjuk megmondja, hogy szóljak ha valami nem oké.
Ja azt kifelejtettem, hogy minden ember mást szeret. Egyszer egy buliban csókolóztam egy nálam jóval fiatalabb fiúval. Én huszonéves, ő gimis. Pontosabban inkább csak hagytam, hogy lekapjon (nem, nem voltam magamra büszke).
Nem csókolt jól, az is lehet, hogy én voltan neki az első. Kb. megette a fél arcom. Szerintem a csókolózásban is az egyensúlyra kell törekedni. Ne edd meg, ne nyomd le a nyelvedet a torkán, de ne zárd be a szád.
Ne propellerezz, de ne is legyél passzív.
A helyzet hozza amúgyis, de én sprc szeretem ha a pasi erősen (ne úgy, hogy fájjon) megragad, és tart (átöleli szorosan a derekam) pláne ha lábujjhegyre kell állnom. Akár ha a fenekemet fogja meg az is bejön, de semmit nem kell erőltetni.
Nyilván ezeket nem mindenki előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!