Gyakorolnád velem a csókolózást? 22F
Igen, egyből elolvasva tudom mire gondol mindenki, viszont én tényleg gyakorolni szeretném a csókolózást egy lánnyal, akivel persze megvan az összhang és a kémia, és mindketten kiszabjuk azt a szabályt, hogy kizárólag csak erről van szó. Igényes és ápolt vagyok, másiktól is ezt várnám el 🤭🙆
Azért nyilván meg kell ismerni valamennyire a másikat, beszélgetni kell, talizni, de semmi szexuális viszonyt nem szeretnék senkivel :) ez a kulcsmondat.
Tanácsokat szeretnék attól, aki jártas a csókokban, és őszintén elmondja h kell jól csinálni, mind ezt gyakorlattal 😄
Küldök képet magamról, privátban.
Jokepunek mondanam magamat, 180cm, sportos/szalkas alkat, barna kocos haj, szemuveg, fulbevalo, szeles mosoly, elegans megjelenes. Roviden ennyi.
Szívesen.
Jozsibácsi 62F
Amúgy a kérdésnél elsőnek csak lestem, hogy ez mi, de a leirasod alapján tényleg aranyosnak tűnsz, ahogy előttem mondtak :D
Figyelj, én is paraztam az első csókom előtt, de minden gördülékenyen ment. Kb mindenki ezt mondja :) szóval nem kell aggódnod emiatt.
A képosztással meg óvatosan! Sokszor inkább férfiak kérnek, magukat nőnek kiadva...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!