Lányok! Ti örülnétek, ha egy srác leszólítana titeket, odamenne hozzátok a buszon, villamoson, utcán, stb helyen ismerkedni?
#41 Viszont itt nem tudod agyonbaszni, csak felszólalni tudsz ellene és elítélni a szexuális zaklatást és annak elkövetőit. Már ez is nagyon sokat jelent ám! Nem csak az áldozatoknak, hanem az elkövetőknek is. A bántalmazóknak ugyanis nagyon fontos a társadalom nyújtotta biztonság, kényelem, szeretet(!) és ha azt látják, hogy az áldozatát hibáztatják/vetik meg, nem pedig őt, az nekik csak olaj a tűzre. Az áldozatnak meg plusz egy ok, hogy miért ne beszéljen a vele történtekről. Ezzel tovább növelve a látenciát és az ilyen esetek előfordulását.
Ha valaha szeretnétek egy olyan világban élni - én szeretnék! Bár már nem fogok -, ahol a férfiak úgy mehetnek oda a nőkhöz (vagy fordítva) az utcán, hogy egyikőjükben sem kelt ez gyomorgörcsöt, mert nem kell egymástól félniük, akkor legyetek szívesek a szexuális zaklatás minden formáját elítélni és felszólalni ellene (akkor is, ha nő a zaklató egyébként!), az áldozatokhoz pedig empátiával és nyitottsággal fordulni.
Jaaj de igaza van a 23-asnak kb a nok 90%a így van ezzel és csodalkoznak h be se probalkoznak naluk a ferfiak ha visszautasitanak mindenkit... Nem értem miért nem lehet esélyt adni ismerkedésre. Úgyis kiderül minden egy ha beszélgettek... Szerintem meg barati tarsasagban, osztályban stb meg egyéb ilyen csajok által alomnak titulalt ismerkedesi "helyeken" amugy sokkal cikibb ha valakit visszautasit egy csaj mintha ugy random ismerkedsz valakivel meghát ha véletlen szakitotok azért akkor rá mehet az egész tarsaságra meg ha pl. osztalytarsak vagytok eleg sokaig kell nezni az esetek xddd mert most azt hiszi minden csaj hogy ezek a legjobbak ismerkedesre de szerintem nem mindig.. eselyt lehet adni neten is meg bárhol ugyse lesz fejetekhez allitva puska h gyertek össze az illetovel... az a gond amugy hogy most sokkal nehezebb ismerkedni mert nem úgy van mint regen hogy nem volt ciki h odament vki egy csajhoz ma meg mar kb igen
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!