Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Most komolyan mindenkit...

Most komolyan mindenkit leszólítanak, csak engem nem?

Figyelt kérdés

Pörgetem a gyakorit vagy fél órája és csak kapkodom a fejem, hogy milyen sok lányt szólítanak le a pasik az utcán, tömegközlekedésen, megállóban meg ki tudja még hol. Hát engem komolyan mondom soha sehol senki nem szokott leszólítani, pedig teljesen normális vagyok és még csak remetének sem nevezhető. Mindenki ennyire túloz vagy én vagyok mindig rosszkor rossz helyen?

Persze, nekem se vágyam, hogy úton útfélen folyassák utánam a nyálukat, de kezd komplexusom lenni, hogy valami nem okés vele. Apropó, lányok, akik ezt olvassák, titeket milyen gyakran szólítanak le és hol? És srácok, rátok mennyire jellemző, hogy csak úgy odamentek valakihez megdicsérni?

2022. júl. 18. 15:59
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
83%
Ha már a pasik is meg lettek szólítva a végén... Én sosem voltam még tanúja annak hogy férfitársaim leszólítottak volna bárkit is random, a szép nőket sem, nekem pedig személy szerint még akkor se lenne ehhez merszem ha tényleg tetszene valaki, hiszen egyrészt azoknál sincs sikerem akiket amúgy már ismerek, mi lenne egy idegennel, másrészt a mai világban már ránézni egy nőre is szexuális zaklatás, hát még ha le is szólítom, fene akar bíróságra járni emiatt ha épp egy feministát találok be...
2022. júl. 18. 16:04
 2/16 A kérdező kommentje:
Magyarországon biztos nem lenne bírósági ügy belőle, hogy megdicsértél egy lányt, nőt. Ez nem az USA. Akkor szerinted túlzás, hogy ennyi mindenkit leszólítanak csak úgy a semmiből%.
2022. júl. 18. 16:09
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Jellemzően azok írnak ilyen élményekről, akikkel megtörténik, szóval torzított a minta a gyakorin keresztül.
2022. júl. 18. 16:11
 4/16 anonim ***** válasza:
41%

Túl sok filmet nézel.

#kérdező

Engem se nagyon szólítanak le, pár évente van 1-2 ilyen. Pedig nem tartom magam csúnyának, több pasim is volt már (jelenleg is kapcsolatban élek) és bulikban meg pl. szoktak próbálkozni. Az utcán szinte soha. Én mondjuk ennek örülök. :D

2022. júl. 18. 16:36
 5/16 anonim ***** válasza:
77%

Engem sem szoktak, de mondjuk évente 1-2szer kb megesik. Már persze mit számítasz leszólításnak? Elkérik a számod? Megdícsérnek? Mondjám, hogy ismerkednének?

Egyszer egy gyros-os kérte el a számom, egyszer útbaigazítást kértem egy idős hölgytől, aki nem tudott segíteni, de egy pasi odajött, segített, aztán bemutatkozott és megkérdezte szeretnék-e ismerkedni. Meg volt talán 2-szer, hogy csak mentem valahol, és odaszóltak, hogy szia, (rossz az arcmemóriám, így feltételeztem, hogy ismernem kéne, tehát visszaköszöntem). Erre: "Te modell vagy?" És innen hogy ha nem, szeretnék-e az lenni, vagy esetleg egy pasit. Rövid beszélgetéssel mind lezárhatóak voltak. Voltak ilyen utazósak, pl buszon, vonaton beszélgettünk. Egyik kísérgetni is akart. Meg persze vannak azok, akik odajönnek akkor is, ha társaságban vagyok és nem is próbálnak kivonni onnan, hanem minden társaságbeli csajnak teszik a szépet, vagy ha többen vannak "felosztják" maguk között. Egyszer volt ilyen strandon. Meg volt szórakozóhelyen is, de az szerintem nem számít igazán.

Szerencsére agresszívakkal nem volt dolgom. Még egy néhány ilyen teljesen ártalmatlan "szép a mosolyod" stb volt, de ők nem akartak semmit igazán.

Nem vagyok szép. Ronda se, tetszettem már srácoknak, jelenleg van barátom (az első btw). Vékony vagyok és magas, kicsi a mellem. Nem öltözködök kihívóan (az egyik modelles duma pl úgy hangzott el, hogy síkabátban voltam xD), sőt semennyire nem követem a divatot, általában bő pulcsi+farmerben járok. Soha nem sminkelek, pedig az arcom egyáltalán nem tökéletes. Van 1-2 jellegzetes/különleges vonásom (leginkább a hajam).

Nem vagyok nagyon szociális, bulikba ritkán járok, nehezen oldódok fel (de azért próbálkozott 1-2 srác, mikor még nem a pasimmal érkeztem)

Ja és többnyire nem hallgatok zenét az utcán, így könnyebb megszólítani.

21/L

2022. júl. 18. 16:55
 6/16 anonim ***** válasza:
95%
Nekem a 25 évem alatt kb 3x történt meg utcán nappal. De azt hozzá kell tenni, h kisvárosban éltem ebből 24 évet.
2022. júl. 18. 16:57
 7/16 anonim ***** válasza:
13%

Sajnos a nőkkel nem egyszerű a helyzet.

Ha nem szólítják le őket, akkor úton útfélen panaszkodnak, és még kérdést is kiírnak.

Ha meg leszólítják őket, akkor meg kikérik maguknak.

(Szegény pasik nem csoda ha inkább b.zik lesznek.)

2022. júl. 18. 17:21
 8/16 anonim ***** válasza:
34%
Na igen, 26 éves férfiként én is néha elgondolkozom hogy egyszerűbb lett volna az élet ha homárnak születek.
2022. júl. 18. 17:24
 9/16 anonim ***** válasza:
19%
Téged is le szoktak szólítani, csak levegőnek nézed őket, mert nem néznek ki teljesen tökéletesen.
2022. júl. 18. 17:42
 10/16 A kérdező kommentje:
#9 Valószínűleg észrevenném, ha valaki hozzászólna.
2022. júl. 18. 18:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!