Most komolyan mindenkit leszólítanak, csak engem nem?
Pörgetem a gyakorit vagy fél órája és csak kapkodom a fejem, hogy milyen sok lányt szólítanak le a pasik az utcán, tömegközlekedésen, megállóban meg ki tudja még hol. Hát engem komolyan mondom soha sehol senki nem szokott leszólítani, pedig teljesen normális vagyok és még csak remetének sem nevezhető. Mindenki ennyire túloz vagy én vagyok mindig rosszkor rossz helyen?
Persze, nekem se vágyam, hogy úton útfélen folyassák utánam a nyálukat, de kezd komplexusom lenni, hogy valami nem okés vele. Apropó, lányok, akik ezt olvassák, titeket milyen gyakran szólítanak le és hol? És srácok, rátok mennyire jellemző, hogy csak úgy odamentek valakihez megdicsérni?
Én mindig azt figyelem kit tudok leszólítani, aztán évente 1-2 lányt leszólítok aki igazán normális, értelmes és fényes, szép lány. Ebből kiderül az egyikről hogy mégsem annyira az, a másikról meg hogy van egy pasija aki kontrollban tartja az életét és nem ismerkedhet más fiúkkal. Amikor már a legnormálisabbnak tűnő lány is ilyen abszurd volt akkor elengedtem a dolgot.
(normális, helyes, magas, értelmes fiú vagyok.)
En most unnepelyesen leszolitalak 😛
Szia! 🤗
Bocsi, itt csak ennyi telik..
Megkérdezhetem, hogy mi volt ennyire irreleváns és/vagy felháborító abban amit írtam? A kérdésre válaszoltam.
#4 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!