Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Párkapcsolatom sose volt, de...

Párkapcsolatom sose volt, de talán itt?

Figyelt kérdés
27 éves pasi vagyok, aki elvileg nem néz ki rosszul. Budapesten élek, szereztem diplomát, eljárok társaságba, de valahogy mégsem alakul semmi, pedig annyira nem hiszem, hogy vállalhatatlan a személyiségem. Humorizálok, cserébe nem szeretek hazudni. Van két hobbim, melyekbe szívesen bevonnám a másikat, ha szeretné. Valaki?
2024. febr. 2. 23:42
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Csak ilyen témában már sokakra ráírtam, de eredménytelen.

Kéne valami kamuok. Mondjuk ezek a két hobbin ki lehet indulni, csak mi a garancia, hogy a másik húszonéves lány, aki párt keres és 100 km-nél nincs messzebb, ráadásul mindkét irányban van vonzalom, megjelenésre és személyiségre vonatkozólag egyaránt.

Az tény, hogy férfi oldalról nagy a rugalmasság, úgyhogy inkább megy a várakozás az ideális partnerre, mintsem én, pedig nem is nézek ki rosszul, mégha nem is vagyok egy Chris Evans, vagy ki az, aki vonzó.

2024. febr. 4. 22:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!