Miért ilyenek a mai Nők?
30 éves leszek pár hónap múlva 7 éve keresem az igazit 2019.Novemberébe voltam utoljára szórakozóhelyen ahol tényleg lehetett ismerkedni még?
Én 23 évesen kiéltem magam.
Azt azért hozzáteszem hogy tisztába kell azzal a ténnyel lenni hogy a Nők választanak párt!
Én nem látom hogy ez javúlna.
Éppen elnéztem most Január 3-dik hétvégéjén hogy a mai Nökből nem csak a Nőiesség hiányzik belőlük hanek a Stílus is.
Nem arról beszélek hogy minden fiatal Nő elegáns legyen az egy más tészta.
Ahogyan elnéztem Keszthelyen rengetek a Debil hülyegyerek.
2.
Az interneten úgy 2018-2020 között még lehetett Ismerkedni.
Mostanra azt figyeltem meg hogy nem igazán tudják a Nők mit akarnak.
Nekem nem szimpatikusak csak a Tőlem idősebb Nők akikkel elis lehet beszélgetni Normális témákról.
Van most köztetek 35-55 év között aki életársat keres Hölgyek nem l..aszjóskát?
Ezektől a fajta okoskodó, magukat mindenben tökéletesnek hívő és ezáltal minimum tökéletességet elváró, mindenki másba gátlástalanúl belekötő de ha nekik beszólnak már örjöngő idióta jelenkori nőktől mentsen meg mindenkit az ég...
Keressétek a normális nőket kapcsolatra, vannak még bőven. Csak a sok agresszív hülye miatt ők is inkább háttérbe szorultak már. Ezek meg majd a bulizásból és pasizásból kiégve kapják majd a pofonokat hogy már a kutya se kíváncsi rájuk és a nagyképű okoskodásaikra. Megkeseredve fognak magányosan tengődni, vagy olyan fajta érdekkapcsolatban amit durván letolt lécnek élnek majd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!