Miért ilyenek a mai Nők?
30 éves leszek pár hónap múlva 7 éve keresem az igazit 2019.Novemberébe voltam utoljára szórakozóhelyen ahol tényleg lehetett ismerkedni még?
Én 23 évesen kiéltem magam.
Azt azért hozzáteszem hogy tisztába kell azzal a ténnyel lenni hogy a Nők választanak párt!
Én nem látom hogy ez javúlna.
Éppen elnéztem most Január 3-dik hétvégéjén hogy a mai Nökből nem csak a Nőiesség hiányzik belőlük hanek a Stílus is.
Nem arról beszélek hogy minden fiatal Nő elegáns legyen az egy más tészta.
Ahogyan elnéztem Keszthelyen rengetek a Debil hülyegyerek.
2.
Az interneten úgy 2018-2020 között még lehetett Ismerkedni.
Mostanra azt figyeltem meg hogy nem igazán tudják a Nők mit akarnak.
Nekem nem szimpatikusak csak a Tőlem idősebb Nők akikkel elis lehet beszélgetni Normális témákról.
Van most köztetek 35-55 év között aki életársat keres Hölgyek nem l..aszjóskát?
Számomra pont ezek a hozzászólások bebizónyitották amit annakidején 2018/2019-be tapasztaltam a Facebook társkereső csoportokba.
Nem az Ismerkedéssel és Társkeresésekkel vagytok elfoglalva hanem egymást baszogatásával.
Úgy hogy azt se tudjátok hogy ki vagyok nem is láttatok engem.
Ergo azért nekem kislányok nem kellenek sok mindenen keresztül mentem,több temetésen is Ápoltam is de nem vagyok borulátó.
A helyesirásra visszatérve nem érdekell a szar életű Nők meg ilyen józsibácsi megmondta egyedek véleménye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!