Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Miért ilyenek a mai Nők?

Miért ilyenek a mai Nők?

Figyelt kérdés

30 éves leszek pár hónap múlva 7 éve keresem az igazit 2019.Novemberébe voltam utoljára szórakozóhelyen ahol tényleg lehetett ismerkedni még?

Én 23 évesen kiéltem magam.

Azt azért hozzáteszem hogy tisztába kell azzal a ténnyel lenni hogy a Nők választanak párt!

Én nem látom hogy ez javúlna.

Éppen elnéztem most Január 3-dik hétvégéjén hogy a mai Nökből nem csak a Nőiesség hiányzik belőlük hanek a Stílus is.

Nem arról beszélek hogy minden fiatal Nő elegáns legyen az egy más tészta.

Ahogyan elnéztem Keszthelyen rengetek a Debil hülyegyerek.

2.

Az interneten úgy 2018-2020 között még lehetett Ismerkedni.

Mostanra azt figyeltem meg hogy nem igazán tudják a Nők mit akarnak.

Nekem nem szimpatikusak csak a Tőlem idősebb Nők akikkel elis lehet beszélgetni Normális témákról.

Van most köztetek 35-55 év között aki életársat keres Hölgyek nem l..aszjóskát?

febr. 2. 18:05
1 2
 1/15 anonim válasza:
Nem szoktam reagálni az ilyen jellegű kérdésekre, de most kivételt teszek. Abba még nem gondoltál bele, hogy tán nem a nőkkel van a gond? Online téren a helyesírás például nagyon fontos, ez alapján sok mindent le lehet szűrni a másikról. A te helyesírásod pocsék, igénytelen, belefájdult a fejem, ahogy olvastam. Nem a nők így meg úgy, hanem a saját sikertelenséged oka egyedül te vagy. Ráadásul kapásból élettársat keresel, ami nem kicsit teszi komolytalanná, taszítóvá a személyiségedet.. N
febr. 2. 18:17
 2/15 anonim válasza:
Az írásod alapján belőled meg az értelem hiányzik.
febr. 2. 18:43
 3/15 anonim válasza:
Nem a "mai nökkel" van gond, te vagy alkalmatlan kapcsolatokra
febr. 2. 18:43
 4/15 anonim válasza:
Én már elengedtem ezt a párkeresés dolgot,mert csak a felszín számít(kinézet,pénz,kapcsolatok).Lassan már mindkét nemnél,de a nőknél jobban kileng a mutató,mert válogatnak.
febr. 2. 18:50
 5/15 anonim válasza:
Látod,már kapod is az oltásokat a "tökéletesek"-től.
febr. 2. 18:52
 6/15 anonim válasza:
Szerintem nem ő az egyetlen, akinek rossz véleménye van a "mai nőkről" (tisztelet a minimális kivételnek, mert ritkán ugyan, de bele lehet botlani egy-egy normális nőbe is). Viszont ha ennyi férfi panaszkodik, akkor nem lehetséges, hogy mégiscsak van valami igazság a kritikákban?
febr. 2. 18:56
 7/15 A kérdező kommentje:

Számomra pont ezek a hozzászólások bebizónyitották amit annakidején 2018/2019-be tapasztaltam a Facebook társkereső csoportokba.

Nem az Ismerkedéssel és Társkeresésekkel vagytok elfoglalva hanem egymást baszogatásával.

Úgy hogy azt se tudjátok hogy ki vagyok nem is láttatok engem.

Ergo azért nekem kislányok nem kellenek sok mindenen keresztül mentem,több temetésen is Ápoltam is de nem vagyok borulátó.

A helyesirásra visszatérve nem érdekell a szar életű Nők meg ilyen józsibácsi megmondta egyedek véleménye.

febr. 2. 19:25
 8/15 anonim válasza:
#5: Tökéletesek vagyunk, mert le tudunk írni három bővített mondatot hiba nélkül? A kérdező helyesírásáról és írásmódjáról süt az igénytelenség. Ahogy az 1-es is írja, rossz olvasni. Még következetlen is, a nőket egyszer hosszú, máskor rövid ö-vel írja. Véletlenszerűen nagybetűvel kezd szavakat, minden mondatot új sorba ír, csak tudnám, hogy miért. Nekem az első szó, ami eszembe jut róla, az az igénytelen, a második pedig a furcsa. Mindenesetre számomra egy olyan ember benyomását kelti, akit inkább messziről elkerülök. (A 2-es válaszoló vagyok.)
febr. 2. 19:25
 9/15 anonim válasza:
9,engem is zavar a helyesírása,de amúgy már az is tipikus,hogy minden kérdésre megy az oltás.
febr. 2. 19:30
 10/15 anonim válasza:
#9 És ami az igénytelenségét mutatja igazán, hogy nem is érdekli, hogy milyen a helyesírása. Mint ahogy a #8-ban írta...
febr. 2. 20:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!