Kedves lányok, hölgyek, nők, kisasszonyok! Kizárólag azokhoz szól a kérdés, aki születésekor az előbbi fogalmakból legalább az egyikkel rendelkezett, biológiailag is. Van kedvetek eljönni meginni egy teát, kávét, amit választotok és beszélgetni?
Igyekeztem pontosan kiírni a kérdést, hogy véletlenül se lehessen félreérteni, ezzel a kellemetlenségeket elkerülni.
Rólam röviden:
Krisztusi korban vagyok (33)
Külső: a tükörben nézve azt mondanám normál alkat. Nem vagyok kórosan elhízott, nem vagyok ész nélkül kigyúrt, de nem vagyok sovány sem. Persze egy kis alakítás még hátra van, pár kilót még alakítani szeretnék magamon.
Kék szemem van, rövid(ebb) haj, szemüveg ( kontaktlencse újra, műtét a jövőben..).
Gazdaság: van munkahelyem, talán valamivel az átlag feletti honoràriummal, szabadsággal... Tehát eltartania eddig sem kellett, ezután sem kell senkinek.
Belső: ezt az elmondások alapján tudom. Kicsit szeszélyes, kompromisszumképes, helyzettől függően bolond/komoly, és ami talán nem elhanyagolható, hogy képes vagyok kulturáltan vitázni. Érvek, ellenérvek. Figyelem.
Ezekkel a tulajdonságokkal kérdezem, van olyan lány (és a többi szinonimája) aki éppen úgy van vele, hogy egy beszélgetésre vágyik, mondjuk egy kávé mellett?
Helyszín: Budapest
Időpont: hétköznap normál munkarend után (17:00)/hétvégén.
Téma: a világ helyzetétől a csillagokig bármi, amihez nem értek, abban a témában jó hallgatóság és érdeklődő vagyok.
Köszönöm a türelmet. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!