Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Milyen ötlet, amit teljesen...

Milyen ötlet, amit teljesen elvetnétek lánykérésnél?

Figyelt kérdés
Én például, hogy kajába rejtsem a gyűrűt.

2024. jan. 24. 18:40
1 2
 11/15 anonim válasza:
Te ismered, mennyire jön be neki a giccs, de pl a barátnőm kezét úgy kérte meg a férje, hogy az ablak alatt a parkolóban kirakott egy kört ("gyűrűt") gyertyákból, aztán felhívta, hogy nézzen ki. A barátnőm első mondata az volt hogy "Te láttad, hogy valami b*zi gyújtogat kint???" 🤣🤣🤣 Hát innen nehéz volt szépíteni.
2024. jan. 24. 21:29
 12/15 anonim válasza:
#11 , Szakadok, ez nagy !! :D
2024. jan. 24. 21:35
 13/15 anonim válasza:

A nyilvánosságot és a hlyeséget (pl.kajába gyűrűt?!) vetném el.

Komoly dologgal nem szokás sem viccelni, sem cirkuszt csinálni neki közönségnek.

Ez csak két emberről szól. És nem színjáték.

Ha a szeretett pasi simán letérdel a nő elé kettesben, a hálószobában és megkéri, nincs az a nő (max. ha nagyon buta), aki nem repdesne a boldogságtól!

Nem kell ide nagy dolog körítésnek, sem szülinapi alkalom ürügynek.

Elég, ha csak szívből jön és ez látszik.

2024. jan. 24. 21:42
 14/15 anonim válasza:
Há de minek a körítés? meg nem mindegy ki hogy akarja csinálni? addigra úgyis megismered a párodat, tudni fogod róla hogy mit szeret mit nem tehát letudod következtetni a lánykérés módját is. Én valami romantikus helyen, akár egy nyaralás alatt, de az a legfontosabb hogy szeressük egymást, meg ne legyen kérdés a másik részéről hogy na igen vagy nem mert hát az ultra gáz tud lenni. Szerintem.. aztkitudjaxd
2024. jan. 24. 21:44
 15/15 anonim válasza:
Pedig én biztosan májas hurkába rejteném a gyűrűt.
2024. jan. 24. 22:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!