A két lehetőség közül hogy ismerkedjek, melyiket válasszam?
Szóval BDSM kedvelő fiatal srác vagyok. Domináns lányokkal szeretnék ismerkedni. A kérdés az lenne, hogy érdemes-e akár neten, akár az első randin egyből elmondani, úgymond ezzel kezdeni, hogy ilyen irányultságú vagyok, és így keresek partnert, vagy ezzel csak elijesztem még azt is, aki egyébként vevő lenne rá? Erre van szükségem, így olyan lány/nő, aki nem ilyen, szóba sem jöhet nálam, mert nekem ez alapszükségletem. Igazából randiig sem sok értelme van így eljutni, hisz nagyon kevés százaléka a nőknek domináns ilyen téren, szóval mindenképp úgy érzem randi előtt kéne ezt lebeszélni.
Ezért kérdezném, hogy pl. neten különböző oldalakon az első pár mondat ha erről szól, az mennyire gáz? Mivel nem igazán szeretnék feleslegesen órákat beszélgetni, ha nem egyeznek az igényeink, ezért indítanék ezzel, mivel nagyon praktikusnak találom, ennyi az egész.
Meglátások? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!