Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » 16 éves vagyok, nem szeretnék...

16 éves vagyok, nem szeretnék katona lenni, van más lehetőségem hogy ismerkedjek a katonasággal?

Figyelt kérdés
Nem szeretnék hivatásos katona lenni de nagyon érdekelnek az ilyen dolgok. Van esetleg ilyen nyári tábor szerűség ami erről szól vagy hasonló?
2010. jan. 30. 21:09
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
11%
lépj be a magyar gárdába
2010. jan. 30. 21:15
 2/15 anonim ***** válasza:
16%
bocsánat( MAGYAR GÁRDA )
2010. jan. 30. 21:15
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem menj inkább cserkészkedni.
2010. jan. 30. 21:18
 4/15 anonim ***** válasza:
70%

[link]

1910-et írtak...

XX. század eleje... nem XXI. ...

2010. jan. 30. 21:25
 5/15 anonim válasza:
én hallottam már ilyen táborról, most is rágugliztam, de nem dobott ki semmi használhatót. így kerestem: "katonai tábor fiataloknak" de hülyeségeket ad ki :) vannak viszont ilyen csoportok, akik igazi fegyvereket, tankokat, harckocsikat, egyenruhákat stb. "gyűjtenek" , de nem hivatásos katonák. Néha tartanak bemutatót, a nyáron pl Rábapatyon volt (elég kicsi az esélye hogy arrafelé laksz mondjuk) :) esetleg ha hallasz ilyenről, elmehetnél és megérdeklődhetnéd.
2010. jan. 30. 21:30
 6/15 anonim ***** válasza:

Középiskolában lehet választott tantárgyként katonai ismereteket tanulni ahol szakemberek (általában katonák) ismertetnek meg elméleti és gyakorlati dolgokkal.

Ez még nem kötelez arra hogy később a katonai pályát válaszd.

2010. jan. 30. 21:30
 7/15 anonim ***** válasza:
Van ilyen tábor. Legalábbis én hallottam róla, a ZMNE tartja, az biztos. Nézd meg a honlapot.
2010. jan. 30. 21:41
 8/15 anonim ***** válasza:
A középiskolás tantárgyat kizárólag erre szakosodott sulikban tanulhatod, máshol nem. Javaslom, hogy keress egy közeli Airsoft csapatot, az kábé ugyanaz, csak igazinak látszó fegyverrel, műanyag lövedékekkel játszotok. Elég jó.
2010. jan. 30. 21:56
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

A Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem által szervezett "túlélő tábor" múlt évi programját én is nézegettem a fiamnak. Érdekes programok voltak. Fontosnak tartom, hogy politika és ideológia mentes.

Olyan emberek vezetik a tábort, akik tudják mit szabad, mit nem, meddig biztonságos a gyereknek.

2010. jan. 30. 22:37
 10/15 anonim ***** válasza:
17%
Magyar Nemzeti Arcvonal,a debil náciknak, hungaristáknak. Normális magyar embereknek ott a Magyar Gárda
2010. jan. 30. 23:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!