16 éves vagyok, nem szeretnék katona lenni, van más lehetőségem hogy ismerkedjek a katonasággal?
Figyelt kérdés
Nem szeretnék hivatásos katona lenni de nagyon érdekelnek az ilyen dolgok. Van esetleg ilyen nyári tábor szerűség ami erről szól vagy hasonló?2010. jan. 30. 21:09
3/15 anonim válasza:
Szerintem menj inkább cserkészkedni.
4/15 anonim válasza:
5/15 anonim válasza:
én hallottam már ilyen táborról, most is rágugliztam, de nem dobott ki semmi használhatót. így kerestem: "katonai tábor fiataloknak" de hülyeségeket ad ki :) vannak viszont ilyen csoportok, akik igazi fegyvereket, tankokat, harckocsikat, egyenruhákat stb. "gyűjtenek" , de nem hivatásos katonák. Néha tartanak bemutatót, a nyáron pl Rábapatyon volt (elég kicsi az esélye hogy arrafelé laksz mondjuk) :) esetleg ha hallasz ilyenről, elmehetnél és megérdeklődhetnéd.
6/15 anonim válasza:
Középiskolában lehet választott tantárgyként katonai ismereteket tanulni ahol szakemberek (általában katonák) ismertetnek meg elméleti és gyakorlati dolgokkal.
Ez még nem kötelez arra hogy később a katonai pályát válaszd.
7/15 anonim válasza:
Van ilyen tábor. Legalábbis én hallottam róla, a ZMNE tartja, az biztos. Nézd meg a honlapot.
8/15 anonim válasza:
A középiskolás tantárgyat kizárólag erre szakosodott sulikban tanulhatod, máshol nem. Javaslom, hogy keress egy közeli Airsoft csapatot, az kábé ugyanaz, csak igazinak látszó fegyverrel, műanyag lövedékekkel játszotok. Elég jó.
9/15 anonim válasza:
A Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem által szervezett "túlélő tábor" múlt évi programját én is nézegettem a fiamnak. Érdekes programok voltak. Fontosnak tartom, hogy politika és ideológia mentes.
Olyan emberek vezetik a tábort, akik tudják mit szabad, mit nem, meddig biztonságos a gyereknek.
10/15 anonim válasza:
Magyar Nemzeti Arcvonal,a debil náciknak, hungaristáknak. Normális magyar embereknek ott a Magyar Gárda
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!