2008-ban szakítottam a nőmmel, elment mert azt mondta már nem bírja, hogy hónapok óta depressziós vagyok
Mondtam neki megértem, menjen
Ment is volna az élet tovább, egy - két hónapnyi esetleges szokásos depresszió után (végül is 5 évig együtt életttársak voltunk) de elmentem orvoshoz és kiderült, hogy HCV+ vagyok
Olyan sokkot és depressziót kaptam, hogy egy évig abszolút nem is gondoltam a szexre
Az akkor még halálos betegségnek számított, nekem meg volt pár szexuális kalandom az életben (alkalmi meg hosszútávú is) de sosem voltam semmilyen nemibeteg
13 évbe telt kigyógyulni belőle és hát nem igazán kíváncsi egy nő sem egy nemibetegre szóval így mentek az évek szépen lassan
Időközben már másik vonalon mentális beteg lettem elkezdtem gyógyszereket szedni aztán azóta is rendkívűl hiányzik a szex meg egy nő de a phszihiátriai gyógyszerektől kiég az ember agya teljesen
2012 felé észrevettem, hogy a volt ismerőseim akiknek ugye gondjuk nincs meg nem is volt nagyon még mindig rajtam hiénáznak és azon nőket üldözik akiket én nézek ki magamnak
Valami hülye is eltalálta, hogy én telenyomva nyugtatóval spontán randikba menjek bele amikor mindenki tudja, hogy agyonnyugtatózva minden megy csak a szöveg meg az erekció nem, nyilván ehhez alkalmazkodni kéne kicsit
Szóval ez van 2012 óta nem nagyon foglalkozom a témával a fenti okok miatt Igen fájdalmas sokszor ha jó nőt látok még azért a mai napig mert potens férfi vagyok akinek azért szüksége lenne a szexre csak nemtudom mekkora árat kéne még fizetnem érte mert így is túl sokat fizettem már
Fenn vagyok még neten vagy két társkeresőn is de eredménytelennek tűnik a dolog minden téren
Nemtudom mi lesz ebből az egészből, ha így haladunk nincs online ismerkedés vagy valami engedmény női részről hanem megy a feminista műsor és a prostitúció akkor szerintem semmi
37 éves vagyok, minden nap szorongok emiatt hogy mikor kell majd elengednem, közeledik az idő sajnos. Még reménykedek, bizakodok és mindent megteszek de sajnos az idő nem nekem kedvez.
37F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!