Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Mi az oka annak hogy nem...

Mi az oka annak hogy nem érdeklem a férfiakat?

Figyelt kérdés

Nem a külsőmmel lehet a baj, mert a közeli barátaim gyakran mondják, hogy szép vagyok, szerintem az alakommal sincs baj, a személyiségem is jó szerintem, (nem vagyok beképzelt) de mégis, sose volt barátom és a fiúk se vallottak olyan gyakran szerelmet, vagy mutattak érdeklődést irántam. Valami ötlet hogy miért nem?

Tudom hogy ez alapján egy beképzelt egoista ribinek tűnök de esküszöm hogy nem vagyok az.

jan. 19. 22:20
1 2 3
 21/25 anonim válasza:
Nyáron jársz strandra? Gondolom, ott megnéznek.
jan. 20. 07:26
 22/25 anonim válasza:
Ez csak egy tipp lesz, de lehet, hogy butaságok vannak a fejedben, és a tipikus irreális női gondolkodást mutatod a párkapcsolatokról. Ha érdeklődtek irántad a fiúk, vagy ha szerelmet is vallottak, akkor egyáltalán nem olyan rossz a helyzet, kár dramatizálnod a dolgot. Most őszintén: mit vársz, hogy minden fiú előtted hódoljon? Nem elég az, ha legalább néhánynak már bejöttél? Abból kell főznöd, amid van, vagy válogatsz azok közül, akik kezdeményeznek nálad, vagy ha ez így nem jó, akkor kezdeményezz te.
jan. 20. 11:53
 23/25 anonim válasza:
ha gondolod írk priviben, beszélgethetünk hívásban küldesz képet és mondok rolad egy véleményt amiből esetleg tanulhatsz h megtudd milyennek látnak téged és milyennek beszélgetés után az emberek
jan. 20. 13:20
 24/25 Barnabas333 válasza:

17 és már ez is gond? Amikor én voltam fiatal, az emberek 90%a szűz volt 17-19éves koráig.

46f

jan. 20. 17:40
 25/25 anonim válasza:
Írj
jan. 27. 11:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!