Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Mi az oka annak hogy nem...

Mi az oka annak hogy nem érdeklem a férfiakat?

Figyelt kérdés

Nem a külsőmmel lehet a baj, mert a közeli barátaim gyakran mondják, hogy szép vagyok, szerintem az alakommal sincs baj, a személyiségem is jó szerintem, (nem vagyok beképzelt) de mégis, sose volt barátom és a fiúk se vallottak olyan gyakran szerelmet, vagy mutattak érdeklődést irántam. Valami ötlet hogy miért nem?

Tudom hogy ez alapján egy beképzelt egoista ribinek tűnök de esküszöm hogy nem vagyok az.

jan. 19. 22:20
1 2 3
 1/25 anonim válasza:
Pedig érdemes elgondolkodnod, hogy ha érdeklődést mutatsz a másik iránt, kíváncsi vagy a másikra, nem saját magasztalásoddal törődsz, hanem a másikat akarod megismerni, hátha nem vélt, hanem valós sikered lesz.
jan. 19. 22:23
 2/25 anonim válasza:

beszélgessünk, eseleg küldj pár teljes alakos képet

és megmondom neked utána hogy mi lehet esetleg a baj, vagy nem vagy csak szerencsétlen vagy ilyen téren

jan. 19. 22:30
 3/25 anonim válasza:
Márpedi első szűrő a külső. Ha az nem elég jó akkor nincs kezdeményezés. Ha van kezdeményezés, de nem alakul semmi annak sok oka lehet. Pl a leírásod alapján te nem mutattál senki iránt érdeklődést.
jan. 19. 22:31
 4/25 A kérdező kommentje:
#3 mutattam néha néha de azokat meg nem érdekeltem
jan. 19. 22:33
 5/25 anonim válasza:

Milyen gyakran kellene szerelmet valjanak ami megnyugtatoan hatna?

Mellesleg hany eves vagy, fogadok 18 se multal. Ha nem vagy kulonlegesen szep vagy nagyon vonzo szemelyisegu akkor az h nem olyan gyakran kezdemenyeznek az normalis.

jan. 19. 22:34
 6/25 anonim válasza:

Ha linkelsz fotót megmondhatom.

39F

jan. 19. 22:35
 7/25 A kérdező kommentje:
Ami jobban zavar hogy nem volt mêg párkapcsolatom
jan. 19. 22:36
 8/25 anonim válasza:
Hany eves vagy, nem mind1 h 16 vagy 36
jan. 19. 22:41
 9/25 A kérdező kommentje:
17
jan. 19. 22:43
 10/25 anonim válasza:
Talán az hogy te is férfi vagy?
jan. 19. 22:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!