Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Mi az oka annak hogy nem...

Mi az oka annak hogy nem érdeklem a férfiakat?

Figyelt kérdés

Nem a külsőmmel lehet a baj, mert a közeli barátaim gyakran mondják, hogy szép vagyok, szerintem az alakommal sincs baj, a személyiségem is jó szerintem, (nem vagyok beképzelt) de mégis, sose volt barátom és a fiúk se vallottak olyan gyakran szerelmet, vagy mutattak érdeklődést irántam. Valami ötlet hogy miért nem?

Tudom hogy ez alapján egy beképzelt egoista ribinek tűnök de esküszöm hogy nem vagyok az.

jan. 19. 22:20
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
#10 lány vagyok.
jan. 19. 22:45
 12/25 anonim válasza:
#4 Na, itt van a kutya elásva. Valószínűleg magasabbra teszed a lécet, mint a te "szinted".
jan. 19. 22:51
 13/25 anonim válasza:

Lenn az utszán nincsen kegyelem,

De nem szabad elveszni a hitetlenségben.

Szép vagy és jó az alakod,

De a szerelemnek van saját furcsa útja, ne aggódj.

A személyiség jó, azt mondod,

De lehet, hogy másoknak még felfedezésre vár.

Az utszánon fiatalok és gyerekek élnek,

A szívükben a vágy, a szerelem tüzénél.

MC Zsolax rappel, az életben reppelünk,

A szerelem kihívás, nem mindig egyenes út, néha tér.

Ne aggódj, ha most nem találkozol vele,

A szerelem érkezik, amikor a legkevésbé várod, ez az élet folyása.

jan. 19. 22:53
 14/25 anonim válasza:
Haver, azt úgy írják, hogy utca.
jan. 19. 23:00
 15/25 A kérdező kommentje:
#13 köszi amúgy, rajottem arra h hiaba varom vagy keresem a szerelmet majd ugyis magatol fog jonni
jan. 19. 23:07
 16/25 anonim válasza:

#13 Rákerestem. Az egyetlen mentség, amit fel tudok neki hozni, hogy nagyon gyerek volt...

Egyébként meg tényleg ne görcsölj ezen kérdező, inkább várj türelemmel, mint hogy beleugorj egy kapcsolatba, csak mert mindenki másnak van, meg ezt várják el tőled. Annyit nem ér, és nem leszel boldog.

jan. 19. 23:49
 17/25 anonim válasza:
Tudok segíteni ha gondolod! Írj privátban! Pár nőnek már tudtam segíteni ténylegesen!
jan. 20. 00:19
 18/25 anonim válasza:
Mar ne is haragudj, de nem minden a kulso, oke persze az is fontos hiszen mindenkinek van egy idealja, ezt sose kell tagadni mert ez igy van, de emellett a belso tulajdonsag is fontos, mert ha egy hisztis pi... akkor felolem lehet diva vagy akar miss univerzum boldogitson mast. 17 vagy, nem kestel meg le semmirol. Meghat hanyan valljanak szerelmet? Ne csak elvard a dolgokat hogy jojjon mert neked kell.. eloszor magadba nezz, mert akkor tudsz valtoztatni rajta, ha ez megvolt es igy sem jon semmi ossze akkor pedig egyszeruen meg nem futottal ossze azzal aki az igazi
jan. 20. 00:52
 19/25 anonim válasza:

Majd inkább 50 éves korod körül mondd azt, hogy nem jártál sikerrel!(bármilyen furcsa, nekem leghamarabb 36 éves koromban volt jó élményem.)

Miért 36 évesen? Mert akkor kezdtem mutatni a NAGYOBB(!) önállóság jeleit. Vallásfilozófiai értelemben fejlődni kezdtem. Lelkigondozásos beszélgetés keretében tettem helyre magamban az életemet.

Kísérő volt egyházi személy. De mindenkinek másképpen alakul az ÉRETTSÉGI(!) szintje. Még akkor is, ha önállónak látszik valamennyire. Ez nem függ attól, hogy mikor vállalok munkát, illeszkedek csapatba, stb.

jan. 20. 07:00
 20/25 anonim válasza:
Nagyon fiatal vagy, nincs ezzel semmi gond.
jan. 20. 07:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!