Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Hermafrodita lány vagyok.Van...

Hermafrodita lány vagyok.Van itt olyan férfi aki ezt eltudná fogadni?

Figyelt kérdés
30 éves,barátaim szerint nagyon vonzó nő vagyok.Ezzel a kis hibával.
jan. 9. 12:46
1 2
 11/20 anonim válasza:
Írj nyugodtan
jan. 9. 21:12
 12/20 anonim válasza:
Ha tényleg interszex vagy, szerintem igyekezz bi pasikkal ismerkedni, ők sokkal inkább elfogadnának.
jan. 10. 03:00
 13/20 anonim válasza:
Persze, ha a vonzalom egyébként megvan.
jan. 10. 09:15
 14/20 anonim válasza:
:D
jan. 31. 19:37
 15/20 anonim válasza:

Szia!

Írj, hogyha még aktuális, én szívesen megismernélek! 30/F

ápr. 21. 23:32
 16/20 anonim válasza:
23 éves fiu vagyok. simán el tudnám fogadni
júl. 9. 21:24
 17/20 anonim válasza:
Találtál párt magadnak?
okt. 23. 00:32
 18/20 anonim válasza:

Interszex nő vagyok. Késői CAH beteg. A mellékveséim extra tesztoszteront termelnek. Hormonkezelést kapok, mert a sok tesztoszteron rengeteg egészségügyi panadzt okozott.

Nőnek vagyok anyakönyvezve, minden testrészem megvan, ami a többi nőnek. A belső és a külső női nemiszervek is. Termékeny nem vagyok. De nem is érdekel a szülés téma. Az arcom fiús, a természetem is. A stílusom is. Uniszex hajat és ruhákat hordok.

Évekig nem tudtam elfogadni. Öngyilkossági kísérleteim is voltak. Ebben az évben tudtam elfogadni. Már megbékéltem magammal. Ilyen vagyok, nem tehetek róla és kész!

dec. 9. 21:09
 19/20 anonim válasza:
ma 21:09 Orulok, h elfogadtad magad. Minden jot kivanok neked! 37/f
dec. 9. 23:11
 20/20 anonim válasza:

A válasz az eredeti kérdésre. Évek óta házas voltam, amikor kiderült. Rengeteg nőgyógyászati panaszt okozott a sok tesztoszteron. 8gy jutottunk el a diagnózishoz, ami a CAH betegség kései fajtája.

Hormonkezelést kapok, hogy visszaszorítsák.

Ez is hermafroditizmusnak számít.

A férjem nem tudott elfogadni, elváltunk.

dec. 11. 14:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!