Hermafrodita lány vagyok.Van itt olyan férfi aki ezt eltudná fogadni?
Szia!
Írj, hogyha még aktuális, én szívesen megismernélek! 30/F
Interszex nő vagyok. Késői CAH beteg. A mellékveséim extra tesztoszteront termelnek. Hormonkezelést kapok, mert a sok tesztoszteron rengeteg egészségügyi panadzt okozott.
Nőnek vagyok anyakönyvezve, minden testrészem megvan, ami a többi nőnek. A belső és a külső női nemiszervek is. Termékeny nem vagyok. De nem is érdekel a szülés téma. Az arcom fiús, a természetem is. A stílusom is. Uniszex hajat és ruhákat hordok.
Évekig nem tudtam elfogadni. Öngyilkossági kísérleteim is voltak. Ebben az évben tudtam elfogadni. Már megbékéltem magammal. Ilyen vagyok, nem tehetek róla és kész!
A válasz az eredeti kérdésre. Évek óta házas voltam, amikor kiderült. Rengeteg nőgyógyászati panaszt okozott a sok tesztoszteron. 8gy jutottunk el a diagnózishoz, ami a CAH betegség kései fajtája.
Hormonkezelést kapok, hogy visszaszorítsák.
Ez is hermafroditizmusnak számít.
A férjem nem tudott elfogadni, elváltunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!