Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Van kedvetek ismerkedni egy...

Van kedvetek ismerkedni egy egyedülálló apukával?

Figyelt kérdés

Egyedülálló apukaként keresek korban hozzám illő (30-43) társat. Elsősorban anyukákkal szeretnék ismerkedni, egy gyermektelen nő nem vagyok biztos benne hogy el tudja fogadni ezt az élethelyzetet.

Magamról: 39 éves vagyok, 182 cm magas és 86 kg. Budapest mellett lakom, saját lakásomban. Van munkám, céljaim az életben, hobbim. Érdeklődő vagyok a világ dolgaival kapcsolatban és elfogadó mások dolgaival. Szeretek sétálni, túrázni és kirándulni, de az úszás és bringázás sem áll távol tőlem. Ahogy az összebújós, film és sorozatnézős napok sem :)

Annyira nem hiszek az asztrológiában, de akik igen azok azt mondják hogy tipikus Rák csillagjegyű vagyok. Egy 8 éves kislányom van, több gyermeket már nem szeretnék vállalni. Az nem baj ha neked több is van.

jan. 2. 10:31
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:

#20, tényleg van sok anya a társkeresőkön. De úgy néz ki egyiket sem mozgattam meg annyira hogy szívesen ismerkedjen velem. Pedig próbáltam normális társalgást kezdeményezni, érdeklődni stb...

A szomorú az egészben, hogy gőzöm sincs miben kéne változnom és mit kéne másképp csinálnom. Oké, mínusz 10 kg meg ha nem kopaszodnék biztos dobna valamit rajtam, de már annak is örülnék ha egyáltalán egy randiig eljuthatnék.

febr. 29. 11:44
 22/30 anonim válasza:
Ha normálisan kommunikálsz akkor nem csinálsz semmit rosszul, ha érdektelenek, ne sajnáld, ha ilyenekkel nincs randi. Időpazarlás volna csak. Változnod kéne? Dehogy! Az szeret igazán, akinek úgy kellesz, amilyen vagy! 86 kg szerintem nem rossz, a kopaszodás meg kit érdekel?
febr. 29. 13:07
 23/30 anonim válasza:
Hello!Nekem írhatsz nyugodtan.
márc. 7. 00:18
 24/30 anonim válasza:
Én beszélgetésre nyitott vagyok.
ápr. 27. 07:55
 25/30 anonim válasza:

Szia!

31 éves egyedülálló anya vagyok, ha go írj

Bemutatkozás alapján szimpatikusnak tűnsz

máj. 5. 08:12
 26/30 anonim válasza:
Nekem nincs.
máj. 29. 14:32
 27/30 anonim válasza:
44 éves vagyok, nem férek bele?
máj. 29. 14:32
 28/30 anonim válasza:
Megtaláltad már akit kerestél?
jún. 3. 13:21
 29/30 A kérdező kommentje:
#28, még nem. Olyan, aki szintén ebből a korosztályból társat keres, illenénk egymáshoz és nem is az ország túlsó felén lakik, gyakorlatilag fehér holló.
jún. 3. 17:32
 30/30 anonim válasza:
Hát igen, összeillőséget találni nem könnyű, ahogy 19-es írta!
jún. 4. 08:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!