Van kedvetek ismerkedni egy egyedülálló apukával?
Egyedülálló apukaként keresek korban hozzám illő (30-43) társat. Elsősorban anyukákkal szeretnék ismerkedni, egy gyermektelen nő nem vagyok biztos benne hogy el tudja fogadni ezt az élethelyzetet.
Magamról: 39 éves vagyok, 182 cm magas és 86 kg. Budapest mellett lakom, saját lakásomban. Van munkám, céljaim az életben, hobbim. Érdeklődő vagyok a világ dolgaival kapcsolatban és elfogadó mások dolgaival. Szeretek sétálni, túrázni és kirándulni, de az úszás és bringázás sem áll távol tőlem. Ahogy az összebújós, film és sorozatnézős napok sem :)
Annyira nem hiszek az asztrológiában, de akik igen azok azt mondják hogy tipikus Rák csillagjegyű vagyok. Egy 8 éves kislányom van, több gyermeket már nem szeretnék vállalni. Az nem baj ha neked több is van.
#20, tényleg van sok anya a társkeresőkön. De úgy néz ki egyiket sem mozgattam meg annyira hogy szívesen ismerkedjen velem. Pedig próbáltam normális társalgást kezdeményezni, érdeklődni stb...
A szomorú az egészben, hogy gőzöm sincs miben kéne változnom és mit kéne másképp csinálnom. Oké, mínusz 10 kg meg ha nem kopaszodnék biztos dobna valamit rajtam, de már annak is örülnék ha egyáltalán egy randiig eljuthatnék.
Szia!
31 éves egyedülálló anya vagyok, ha go írj
Bemutatkozás alapján szimpatikusnak tűnsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!