Van kedvetek ismerkedni egy egyedülálló apukával?
Egyedülálló apukaként keresek korban hozzám illő (30-43) társat. Elsősorban anyukákkal szeretnék ismerkedni, egy gyermektelen nő nem vagyok biztos benne hogy el tudja fogadni ezt az élethelyzetet.
Magamról: 39 éves vagyok, 182 cm magas és 86 kg. Budapest mellett lakom, saját lakásomban. Van munkám, céljaim az életben, hobbim. Érdeklődő vagyok a világ dolgaival kapcsolatban és elfogadó mások dolgaival. Szeretek sétálni, túrázni és kirándulni, de az úszás és bringázás sem áll távol tőlem. Ahogy az összebújós, film és sorozatnézős napok sem :)
Annyira nem hiszek az asztrológiában, de akik igen azok azt mondják hogy tipikus Rák csillagjegyű vagyok. Egy 8 éves kislányom van, több gyermeket már nem szeretnék vállalni. Az nem baj ha neked több is van.
Sok sikert hozzá!
Egyedülálló 2 gyermekes anyuka
Nekem szimpatikusnak tűnsz, ez egy korrekt és reális bemutatkozás.
Kár, hogy én 1-2 évvel a felső korhatár felett vagyok…
Sok sikert
üdv a clubban!
Egyedülálló, 1 gyermekes anyuka..
Minél görcsösebben akarod annál inkább nem fog összejönni. Szerintem.
N
Köszönöm, #9-es.
Úgy gondolom, az ember aki társat szeretne élheti úgy az életét hogy nem akar nagyon célzottan társkeresőzni, ismerkedni. Aztán meg csak lesz valami, egyszer talán összefut majd egy számára megfelelő emberrel akivel kölcsönös lesz a szimpátia. Rá kellett jönnöm, hogy ez a való életben nem működik így.
Ha nem igazán mozogsz olyan közegekben (pl. munkahely, szabadidő) ahol potenciális jelöltekkel összefuthatsz az ellenkező nem tagjaiból, nem sok lehetőséged marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!