Katonákkal hol lehet ismerkedni?
Nem igazán ajánlom. Sokan erőszakosak. Rendőrökkel, katonákkal nagyon óvatos kell lenni. Statisztikák szerint a top3-ban vannak, akik bántalmazzák a partnerüket.
Tudom nem ez volt a kérdés, de fiatal vagy, így gondoltam erről tudnod kell, mielőtt kifejezetten ilyen pasit akarsz keresnj magadnak
Ez mekkora baromság #11
Itt vagyok. Katona vagyok, de egy empatikus türelmes embernek vallom magam.
11. Igen erről én is hallottam, de persze nagyon is tisztelet a kivételnek.
12. Ugyebár ez nem azt jelenti, hogy mindenki ilyen, csak könnyebben megtörténik az ilyesmi. Pl. Az orvosokról az a hír járja, hogy ők nagyon hamar megcsalják a párjukat, de sok ismerősöm nagyon kedves és sosem csalná meg a párját
#12: Nem lehetsz valami eszes, ha azt gondolod baromság, csak mert épp rád nem igaz. Nézz statisztikákat:)
Kérdező: a kommented/reakciód alapján értelmesnek tűnsz, úgy tűnik nem kell félteni. Tinderen szerintem vannak mindenféle népek, én láttam már több katonát is
Mikor még tindereztem, több orvosba belefutottam, beszélgettünk és nem viccelek, mindről kiderült, hogy valami elmebeteg perverz alak (a lehető legrosszabb értelemben) vagy egy hazudozó szarházi vagy van felesége, amit elfelejtett említeni az elején. Szóval sztereotípiák, hírek ide vagy oda, érdekes módon nekem is csak negatív tapasztalataim voltak velük. Ami többeknél feltűnt, az az ilyen már elég deviáns szexuális vágyak. Pedig én túlzás nélkül mondthatom, hogy nagyon nyitott nő vagyok, meg 'perverz' stb., de amit ezek nyomnak, már tényleg beteges. És hát igen, sokszor a feleség mellett...
16: igen, és az az érdekes, hogy más pasiknál nem nagyon láttam ilyeneket szexualitásban. Sőt, inkább azt tapasztalom, hogy nálam visszafogottabb a nagyrészük.
Igen, én is belefutottam 3-asozni akaró orvosba. Esküszöm ezek után már félve megyek be az sztk-ba. Ezek az emberek ott vannak és felveszik az átlagos kedves orvos állarcukat:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!