Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Miért akadályozom meg magamat,...

Miért akadályozom meg magamat, hogy kapcsolatom lehessen?

Figyelt kérdés

Azt vettem észre, hogy ha van valaki, akin azt látom, hogy esetleg érdeklődne irántam, akkor mindig valami önkéntelen tudatalatti reakciótól vezérelve a beszélgetést elterelem afelől, hogy esetleg lehetne köztünk valami a későbbiekben.

Konkrétan egy döntő pillanatban visszavonulót fújok. Miért van ez? Hogy léphetek ezen túl?

2023. dec. 26. 20:46
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
30F
2023. dec. 26. 20:46
 2/15 anonim válasza:
Hát úgy, hogy megerőlteted magad és belemész a helyzetbe. Kockázat nélkül nincs előrejutás, de valójában az esetleges visszautasítástól se dől össze a világ.
2023. dec. 26. 21:05
 3/15 A kérdező kommentje:
Ezt olyan helyzetre értem, ahol már szinte már olyan helyzetbe vagyok, ahol a csaj részéről mehetne tovább a dolog.
2023. dec. 26. 21:17
 4/15 anonim válasza:
Akkor még az elutasítástól se kell félni, bár valószínűleg a teljesítményed sikeressége miatt félsz. Senki nem mondta, hogy az élet könnyű. De a befektetés gyümölcsöző, a sötétben bujkálás meg hátráltató.
2023. dec. 26. 21:46
 5/15 anonim válasza:

Te magad tudat alatt nem allsz keszen az elkotelezodesre. Na most hogy miert, arra magadtol kell rajonnod, leven nem ismerlek.

Velem kb ugyanez van, csak en folyton foglalt pasikba botlok, vagy kapcsolatban van vagy hazas. (Egyikkel sem lett semmi, tiszteletben tartom a foglaltakat)

A pszichologia szerint en is ugyanezert csinalom. Mert nem allok keszen. S rajottem, ez igaz.

2023. dec. 27. 00:21
 6/15 anonim válasza:
Nem érdemled meg mert te is tucat vagy, ezzel a sznob választékos nyelvezettel. Csak azt hiszed magadról hogy jobb vagy másoknál.
2023. dec. 27. 10:29
 7/15 anonim válasza:

https://www.gyakorikerdesek.hu/ismerkedes__tarskereses__1251..

7/7- es valasz.

Mindenhova ezt irod? Nincsenek gondolatok, mi?

Meg szerencse, h te nem tucat vagy😂

2023. dec. 27. 10:50
 8/15 anonim válasza:
Soakt csalodtal, felsz a csalodastol
2023. dec. 27. 16:28
 9/15 anonim válasza:

Kedves kérdező!

Én is hasonló helyzetben vagyok és nálad idősebb.

Az Élet mindenkinek oszt lapot!

Az utóbbi időben (1-2ev) teljesen nyerő lapokat dobáltam el.

Bénító és kibogozhatatlan ez a lelkiállapot!

5. Válaszoló valamit kapisgal, de én is nagyon örülnék még további megfejtéseknek!

2023. dec. 27. 19:56
 10/15 anonim válasza:
Amikor majd megtaláljátok az igazit, nem lesz ilyen megtorpanás. Addig meg nagyon is jó, hogy nem léptek tovább.
2023. dec. 28. 11:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!