Miért akadályozom meg magamat, hogy kapcsolatom lehessen?
Azt vettem észre, hogy ha van valaki, akin azt látom, hogy esetleg érdeklődne irántam, akkor mindig valami önkéntelen tudatalatti reakciótól vezérelve a beszélgetést elterelem afelől, hogy esetleg lehetne köztünk valami a későbbiekben.
Konkrétan egy döntő pillanatban visszavonulót fújok. Miért van ez? Hogy léphetek ezen túl?
Te magad tudat alatt nem allsz keszen az elkotelezodesre. Na most hogy miert, arra magadtol kell rajonnod, leven nem ismerlek.
Velem kb ugyanez van, csak en folyton foglalt pasikba botlok, vagy kapcsolatban van vagy hazas. (Egyikkel sem lett semmi, tiszteletben tartom a foglaltakat)
A pszichologia szerint en is ugyanezert csinalom. Mert nem allok keszen. S rajottem, ez igaz.
https://www.gyakorikerdesek.hu/ismerkedes__tarskereses__1251..
7/7- es valasz.
Mindenhova ezt irod? Nincsenek gondolatok, mi?
Meg szerencse, h te nem tucat vagy😂
Kedves kérdező!
Én is hasonló helyzetben vagyok és nálad idősebb.
Az Élet mindenkinek oszt lapot!
Az utóbbi időben (1-2ev) teljesen nyerő lapokat dobáltam el.
Bénító és kibogozhatatlan ez a lelkiállapot!
5. Válaszoló valamit kapisgal, de én is nagyon örülnék még további megfejtéseknek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!