Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Hogy hívjam fel a figyelmét...

Hogy hívjam fel a figyelmét magamra? (20/L)

Figyelt kérdés
Néha írunk, de élőben nem beszélünk, pedig az osztályunk egymás mellet... és csak úgy köszön ha én köszönök előbb (nagyon kedves). Nemtudom hogy viselkedjek, mert komoly személységem van és lehet megijedt tőlem vagy nemtudom...
2023. dec. 23. 15:05
1 2
 1/12 anonim válasza:

19L

Ne feltűnősködj.

2023. dec. 23. 15:19
 2/12 anonim válasza:
Cigánykerekezz előtte tangában.
2023. dec. 23. 15:38
 3/12 A kérdező kommentje:
:/
2023. dec. 23. 16:30
 4/12 anonim válasza:
És mit szoktatok írni?
2023. dec. 23. 16:43
 5/12 A kérdező kommentje:
mizu, hogyvagy, neha viccelodünk
2023. dec. 23. 16:48
 6/12 A kérdező kommentje:
sokat meghallgat, és néha dicsér meg én is őt, de ő ilyen személység az nem jelent semmit
2023. dec. 23. 16:51
 7/12 FirtatlanÚr válasza:
Az előttem írók jókat mondtak, érdemes lehet rájuk hallgatni. A "ne feltűnősködj" tanácsot még kiegészíteném azzal, hogy akkor igazán hatásos, ha van kontraszt, magyarán ha egyik napról a másikra befejezed a ráköszönést, illetve nem keresed chaten, akkor van rá esély, hogy elindítasz valamit a fejében és elkezd egyre többet agyalni azon, hogy mi változhatott, ezzel együtt te is többet jársz majd az eszében. Elképzelhető, hogy pár hét alatt megváltozik az ahogyan gondol rád, lehet hogy csak örlődni fog belül, de lépni továbbra sem fog. Ha jól sejtem itt a téliszünet, így a köszönések pár hétig kilőve. Bizonyára szeretnéd tudni, hogy közömbös vagy-e számára, vagy csak nagy a tűrőképessége és inkább kivár nehogy nyitnia kelljen feléd. Ha tényleg csak a figyelemfelhívás a cél, akkor én is a tangás cigánykerékre szavazok. Lassan már felnőtt emberek vagytok, nem tartom valószínűnek, hogy kinevet, ha diszkréten rávezetnéd a témára.
2023. dec. 23. 17:36
 8/12 anonim válasza:
Mit akarnál ? Kapcsolatot vagy szexet ? Amennyiben alkalmatlan ezekre unalmas vagy tapasztalatlan inkább mást keress . Mert rég lépett volna .
2023. dec. 23. 18:43
 9/12 A kérdező kommentje:

Már megtettem és furcsán néz rám az elmúlt napokban.

Barátkozás, kapcsolatott (de barátkozás a cél)

2023. dec. 23. 20:55
 10/12 DanielC válasza:
Ugy hivd fel a figyelmet magadra, hogy beszelj vele valami temarol. Kesöbb hivd meg a moziba, vagy egy italra, vagy setalni.
2023. dec. 23. 21:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!