Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » El bírod ezt olvasni?

El bírod ezt olvasni?

Figyelt kérdés

Üdvözöllek és köszönöm, hogy megpróbálod! n+1 társkereső kérdés, ÁSZF lejjebb...

Kisregény lesz, mert ez vagyok én és így szeretek kommunikálni, így készíts be popcornt, takarót, vagy borotvapengét, ha netán nem tartoznál az ezt befogadó kis rétegbe. 🥲 De simán csak tovább is ugorhatsz más kérdésre, nem sértődök meg, becsszó (te kugyaaa!!4négy!) Ez egy kiváló előszűrő is arra, hogy egymást keressük-e (ha az első két bekezdésbe nem pókhálósodtál bele, jó esélyed van rá, hogy téged hajkurászlak).

Úgy hozta az élet, hogy a legutóbbi párkapcsolatom után meg kellett tanulnom egyedül létezni, ami felemésztett némi energiát, de a végére egészen elkezdtem élvezni, az egyedüllétet is beleértve. Mivel úgy érzem, már kipihentem magam, így újult erővel szeretnék belevágni a leendő tettestársammal az idegrendszerünk közös leamortizálásába. A társkeresős húspiacot nem annyira élvezem, mert a kommunikatívabb, barátság alapú párkapcsolat híve vagyok (tapasztalat, hogy létezik, még ha nem is találkoztál vele soha), ott pedig mindent lehet, csak pont ezt a fajtát megélni nem. Itt viszont már jó sok évvel ezelőtt sikerült hasonlóba beleficcenni, szóval a remény hal meg utoljára...

Jöjjon a promóciós anyag:

- 32 vagyok (szigorúan csak korban)

- 170 cm mély, átlagosnál vékonyabb testalkatú (én tuti nem fogom felzabálni a gyerekek kajáját a hűtőből)

- sötét haj, sötét szem, sötét agy

- mint látható, gastrooralitisben, azaz súlyos szófosásban szenvedek, mely türelemmel kezelhető

- az őszinteség volt a jelem az oviban, így nálam nincsenek felesleges játszmák

- ráadásul felismerem, ha valaki kummant, így élő hazugságvizsgálóként is funkcionálok

- arról viszont fogalmam sincs, milyen négybetűs személyiségtípusba tartozom, de ha igényled, leteszteletem (ha meg profi vagy, úgyis diagnosztizálsz)

- az a fajta jóember vagyok, akit reggel felhúznak és estig búgócsigát játszik, majd holtan esik össze éjjel, szóval ha ez az életforma létidegen számodra, le is csút, Fel(is)csút

- irtó sz*r, öniróniával átitatott, az élet fåszságai által formált humorom van, mellettem kínodban fogsz röhögni, de azt ígérem, hogy nagyon

- szeretem a természetet, a pszichológiát, a mély beszélgetéseket, minőségi kapcsolatokat

- viszont vak vagyok e téren: főzés, tánc

Ha valami kimaradt, úgyis lesz időnk kitárgyalni remélhetőleg.

Mivel visszaolvastam, hogy újabban milyen reakciók érkeznek a kiírt ismerkedős kérdések alá, így félve ugyan, de őszintén felteszem a kérdést: van olyan hasonló korosztályú és érdeklődésű nő, aki ezek után nem hordott ki lábon egy stroke-ot és meg szeretné ismerni ezt a furcsa, de emberileg talán nem annyira selejtes egyedet, aki ideszenvedte mindezt a katyvaszt? Gyere, no! 😉

(Nagyon szépen megkérlek, ha te nem tartozol a célcsoportba, de mindenképpen szeretnél beszólni egy velőset nemtől függetlenül, tartsd inkább magadban, mindenkinek jobb lesz úgy. Köszönöm! 🫡 Amennyiben mégis leírod, kénytelen leszek elkönyvelni magamban, hogy rád vonatkozik az, amit majd írni fogsz jelzőt és csak önigazolsz.)

2023. dec. 20. 01:50
1 2 3
 11/23 anonim válasza:
Ez így aranyosan hangzik, de kérdés, hogy tényleg ilyen vagy e.... Mert nekem meg az a tapasztalatom itt, hogy akik így nagyon bereklámozzák magukat, általában kiderül, hogy halálunalmas emberek.
2023. dec. 20. 12:19
 12/23 anonim válasza:

"#2: Nőt keresek, így férfi (bááár, ez manapság...)"

Mikor manapság? Manapság léteznek szerinted csak pl. biszexuális vagy leszbikus nők? Vagy ezzel azt akartad kifejezni, hogy minden ilyesmit elítélsz, és olyan nő, akit mondjuk a nők is meg a férfiak is érdekelnek, ne is merjen próbálkozni nálad?

2023. dec. 20. 12:26
 13/23 anonim válasza:
5-ös vagyok, szerintem ahhiz kommentelek amihez akarok, nem voltam bunkó, de szerintem a szöveg olvasása után sokan egyetértenének velem.
2023. dec. 20. 12:34
 14/23 A kérdező kommentje:

#9 és #10: Mivel keresek valakit, aki hozzám hasonló, így azt gondoltam (naivan), hogy nem annyit írok, hogy "ismerkednék, 32F", mert akkor azért szólnak meg, hanem kifejtem. Akinek írtam a közlési kényszert, azért tettem, mert nekem célom volt a kérdéssel, neki viszont belém állni volt célja, ahelyett, hogy (ahogy jeleztem a kérdés végén) simán tovább is pörgethetett volna. Hogy ezen egyébként mit élveznek az emberek, hogy mindent kifiguráznak, vagy mindenki arcába belemásznak, azt még most sem tudom. De ez nem engem minősít. Az, hogy a kérdést bő lére eresztettem, hadd legyen az én gondom, ilyen vagyok.

#11: Az előző bekezdés vége a válasz neked is: "ilyen vagyok".

#12 és #14: Ezt hogy sikerült kihozni ilyen narratívára? :D Arra értettem, hogy érzékenyítő, mindenféle nemi vágyat és irányultságot az arcunkba toló világban élünk, ahol nem lep meg, ha férfi keres férfit, vagy nő nőt. Eszem ágában nem volt azt kihozni belőle, mint amit írtatok. Jesszus, nem merek megszólalni sem lassan, mert mindenen lehet fogást találni - ha keresik...

#13: A kérdés utolsó bekezdésében írtam az ezzel kapcsolatos kérésem. Mivel ezt te nem vetted figyelembe, így kérlek, engedd meg nekem, hogy megvédjem az álláspontom és azt, aki vagyok. Nem tetszik a kérdés, engedd el, lapozz tovább - de ok nélkül másokat ne ócsárolj, mert ez nem rám vet rossz fényt.

2023. dec. 20. 13:37
 15/23 anonim válasza:
Kedves kérdező! Azt írtad, én nem fogom felzabálni a gyerek kajáját. Ezt csak a humoros megfogalmazás miatt írtad, vagy egyedülálló anyával is ismerkednél? Esetleg neked is van gyermeked?
2023. dec. 20. 13:39
 16/23 anonim válasza:
Engedjétek meg, had védjem meg a kérdezőt! Mindenki, aki ismerkedni akar, jogában áll azt és úgy megfogalmazni, ahogy akarja, lehet ez 3 vagy 13 mondat is. Akinek nem tetszik lépjen tovább és ne trollkodjon ide, akinek meg szimpatikus, az majd ír a kérdés alá vagy küld neki privátot.
2023. dec. 20. 13:43
 17/23 A kérdező kommentje:

#15: A rossz étvágyam miatt (vékonyságomra utalva) írtam. Meglévő gyerkőc nem zavar, de a sajátra még nem lennék felkészülve érzésem szerint.

#16: Köszönöm szépen! Tényleg nem fogom fel, hogy mi rosszat írtam, azonkívül, hogy sok a szöveg. Én így kommunikálok. Szerintem sokkal gázabb a férfiak, vagy emberek iránt érzett gyűlöletem idegen embereken kiélni ilyen fórumokon, mint vállalva magunkat kitenni magunkat céltáblának.

2023. dec. 20. 13:49
 18/23 anonim válasza:
Hol laksz, megtudhatjuk?
2023. dec. 20. 13:56
 19/23 A kérdező kommentje:
#18: Budapesten, így lehetőség szerint a környékben keresnék. De a költözés gondolata sem áll tőlem távol.
2023. dec. 20. 14:09
 20/23 anonim válasza:

#6. vagyok. Kipihentem a kérdésed. És mostanra így a kommentjeid alapján a végén még szimpi is leszel :)

De ne érts félre, nem ismerkedek!

2023. dec. 20. 16:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!