Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » El bírod ezt olvasni?

El bírod ezt olvasni?

Figyelt kérdés

Üdvözöllek és köszönöm, hogy megpróbálod! n+1 társkereső kérdés, ÁSZF lejjebb...

Kisregény lesz, mert ez vagyok én és így szeretek kommunikálni, így készíts be popcornt, takarót, vagy borotvapengét, ha netán nem tartoznál az ezt befogadó kis rétegbe. 🥲 De simán csak tovább is ugorhatsz más kérdésre, nem sértődök meg, becsszó (te kugyaaa!!4négy!) Ez egy kiváló előszűrő is arra, hogy egymást keressük-e (ha az első két bekezdésbe nem pókhálósodtál bele, jó esélyed van rá, hogy téged hajkurászlak).

Úgy hozta az élet, hogy a legutóbbi párkapcsolatom után meg kellett tanulnom egyedül létezni, ami felemésztett némi energiát, de a végére egészen elkezdtem élvezni, az egyedüllétet is beleértve. Mivel úgy érzem, már kipihentem magam, így újult erővel szeretnék belevágni a leendő tettestársammal az idegrendszerünk közös leamortizálásába. A társkeresős húspiacot nem annyira élvezem, mert a kommunikatívabb, barátság alapú párkapcsolat híve vagyok (tapasztalat, hogy létezik, még ha nem is találkoztál vele soha), ott pedig mindent lehet, csak pont ezt a fajtát megélni nem. Itt viszont már jó sok évvel ezelőtt sikerült hasonlóba beleficcenni, szóval a remény hal meg utoljára...

Jöjjon a promóciós anyag:

- 32 vagyok (szigorúan csak korban)

- 170 cm mély, átlagosnál vékonyabb testalkatú (én tuti nem fogom felzabálni a gyerekek kajáját a hűtőből)

- sötét haj, sötét szem, sötét agy

- mint látható, gastrooralitisben, azaz súlyos szófosásban szenvedek, mely türelemmel kezelhető

- az őszinteség volt a jelem az oviban, így nálam nincsenek felesleges játszmák

- ráadásul felismerem, ha valaki kummant, így élő hazugságvizsgálóként is funkcionálok

- arról viszont fogalmam sincs, milyen négybetűs személyiségtípusba tartozom, de ha igényled, leteszteletem (ha meg profi vagy, úgyis diagnosztizálsz)

- az a fajta jóember vagyok, akit reggel felhúznak és estig búgócsigát játszik, majd holtan esik össze éjjel, szóval ha ez az életforma létidegen számodra, le is csút, Fel(is)csút

- irtó sz*r, öniróniával átitatott, az élet fåszságai által formált humorom van, mellettem kínodban fogsz röhögni, de azt ígérem, hogy nagyon

- szeretem a természetet, a pszichológiát, a mély beszélgetéseket, minőségi kapcsolatokat

- viszont vak vagyok e téren: főzés, tánc

Ha valami kimaradt, úgyis lesz időnk kitárgyalni remélhetőleg.

Mivel visszaolvastam, hogy újabban milyen reakciók érkeznek a kiírt ismerkedős kérdések alá, így félve ugyan, de őszintén felteszem a kérdést: van olyan hasonló korosztályú és érdeklődésű nő, aki ezek után nem hordott ki lábon egy stroke-ot és meg szeretné ismerni ezt a furcsa, de emberileg talán nem annyira selejtes egyedet, aki ideszenvedte mindezt a katyvaszt? Gyere, no! 😉

(Nagyon szépen megkérlek, ha te nem tartozol a célcsoportba, de mindenképpen szeretnél beszólni egy velőset nemtől függetlenül, tartsd inkább magadban, mindenkinek jobb lesz úgy. Köszönöm! 🫡 Amennyiben mégis leírod, kénytelen leszek elkönyvelni magamban, hogy rád vonatkozik az, amit majd írni fogsz jelzőt és csak önigazolsz.)

2023. dec. 20. 01:50
1 2 3
 1/23 anonim válasza:
Mi a kérdés?!
2023. dec. 20. 02:31
 2/23 anonim válasza:
El birtam olvasni így reggelre és üdítő stílusa volt, végre valami egyedi. Köszi. Az nem derült ki, fiú vagy-e vagy lány. 32 F
2023. dec. 20. 04:50
 3/23 anonim válasza:
Hallottam egyszer egy olyat, ha a csöndtől nem tudsz értelmesebb lenni, akkor inkább meg se szólalj. :D
2023. dec. 20. 05:51
 4/23 anonim válasza:
Bocsi, de ilyen nyaka tekert mesélés után nagyon nem lenne kedvem veled ismerkedni. Több dolgot leírtál, ami úgymond mindenkire igaz(pl. Őszintének tartod nagad).
2023. dec. 20. 08:45
 5/23 anonim válasza:
Én egyszer kaptam egy hasonló stílusú tldr ismerkedős üzenetet, nekem az is sok volt, meg ez is. Élőben lehet, hogy más vagy, de ez így fárasztó.
2023. dec. 20. 08:55
 6/23 anonim válasza:
Hát, én úgy a felénél még be akartam szólni, de ettől annyira lefáradtam, hogy a végére még arra sem maradt erőm...😅
2023. dec. 20. 09:33
 7/23 anonim válasza:
Nem kell privátban írogatnod te lúzer
2023. dec. 20. 10:49
 8/23 A kérdező kommentje:

#1: "Van olyan hasonló korosztályú és érdeklődésű nő, aki ezek után nem hordott ki lábon egy stroke-ot és meg szeretné ismerni ezt a furcsa, de emberileg talán nem annyira selejtes egyedet, aki ideszenvedte mindezt a katyvaszt?"

#2: Nőt keresek, így férfi (bááár, ez manapság...)

#3: Nem tudom eldönteni, hogy ez rám, vagy önmagadra vonatkozott.

#4: A barna haj is igaz legalább 3-4 milliárd emberre, mégis sokan leírják.

#5: Rendben, elfogadom. Csak azt nem értem, hogy akkor miért kommenteltél? Közlési kényszer?! :)

#6: Akkor elértem a célom.

#7: Senkinek nem írtam, most olvastam el egyedül, miket írtatok ide. Kár volt. :D

2023. dec. 20. 11:12
 9/23 anonim válasza:
Közlési kényszered leginkább neked van, de ok 😂
2023. dec. 20. 11:49
 10/23 anonim válasza:
Kérdező, nem akarok ismerkedni veled, de nagyon nevetek rajta, hogy még te szólsz be a másiknak, hogy közlési kényszere van. :'D Ez volt az egésznek a csúcspontja. Imádlak! :D
2023. dec. 20. 12:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!