Létezik ilyen pasi?
Sajnos nagyon mellé nyúltam az első párkapcsolatommal. Sok mindent tanultam, megfogalmazódtak bennem az elvárásaim.
Egy olyan pasit keresek aki 22-30 év körüli, hűséges, és ha egyszer szerelmes belém akkor nem tud más nőhöz viszonyulni. Én legalábbis ha szerelmes vagyok nem tudok más pasira tekinteni semmilyen értelemben. Még csak barátkozni se barátkoztam se fiúval se lánnyal mert nem tudtam volna féltékennyé tenni se a páromat úgy szerettem .
Olyat szeretnék Aki nem rinyál amiatt, hogy sok időt beleölök a tanulásba, és nem büdös a munka számomra mert én az által hasznosnak érzem magam, hogy látom hogy teremtek.
Aki nem igényli hogy minden hétvégén bulizzon, igyon meg drogozzon. Nem azt mondom hogy ünnepekkor ne igyon vagy ilyesmi de ne legyen rendszeres alkohol és kemény kábítószer fogyasztó. Én elég nyitott vagyok és nagyon szeretek beszélgetni, egy kapcsolatban fontosnak tartom, hogy néha több órás szakadatlan eszmecserénk legyen ezert nem bánnám ha olyan pasit találnék akivel e téren egy hullámhosszon lennénk.
Én nem vagyok egyszerűen az a magamutogató típus, igényes vagyok magamra meg szépen öltözködöm , de nem szeretem sztárolni magam, jó alakom van de nem dobálnám ki a melleimet ha olyan különösen nagyok lennének sem. Nem vagyok egy "lájkhajhász" neten sem és a való életben sem azért kelek fel, hogy másoknak megfeleljek.
Nyugalmat szeretnék érezni egy pasi mellet, stabilitást (nem csak anyagilag még mielőtt az jönne le valakinek hogy sugarbaby lennék biztos) hanem inkább érzelmileg. Nekem nagyon fontos lenne a kiszámíthatatóság egy férfiban. Aki mellett nem kell minden nap azon aggódni hogy milyen felelőtlen gyerekességet csinál.
Nagyon bújós típusú vagyok, nekem ez az egyik szeretetnyelvem, még több év után is nagyon fontos nekem az apró testi gesztusok.
Sokszor a szürke hétköznapokból összebújva filmezni a legjobb feltöltődésem.
De nem feltétlen vagyok ám egy otthon ülő típusú, nagyon szeretek utazni és értékelem ha valaki új dolgokat mutat meg nekem, kirándulni, túrázni, helyi nevezetességeket megismerni.
Bulizni Nagyon nem szeretek, engem inkább lehúz, mint feltölt a hatalmas tömeg. Lehet ez úgy hangzik, mintha egy öregasszony veszett volna el bennem, de egy színvonalas koncerten vagy színházban jobban érezném magam.
Nagyon értékelem a művészetet, jó zenei érzékem is van.
Létezik ilyen, persze. Én ugyan két hetente eljárok bulizni haverokkal, de alkoholt nem fogyasztok, drogokat meg sosem próbáltam. Haverok is ilyenek mint én, úgyhogy bőven van ilyen férfi, csak jellemzően mind párkapcsolatban. Amióta barátnőm van, azóta meg nem is barátkozok lányokkal, de én is elvárom hogy ő se barátkozzon fiúkkal. A gyakori talán nem a legmegfelelőbb platform a társkereséshez, mert itt mindenki azt mond magáról amit akar. Ajánlom inkább a konditermet ismerkedésre, mert ott jellemzően olyan emberek vannak akiknek fontos a saját egészségük, így nem drogoznak, nem isznak és nem cigiznek. Csak ne szett közben zavarj meg valakit amikor leszólítod, mert baromi idegesítő tud lenni. A másik opció, hogy találsz valami hobbit és eljársz azzal kapcsolatban programokra és ott ismerkedsz. A lényeg, hogy az online ismerkedés habár egyszerűnek tűnhet a mai világban, a lehető legrosszabb módja a társkeresésnek. Sok sikert, szurkolok neked :)
23F
Biztos létezik.
Részemről két kitételnek nem felelek meg: több vagyok harmincnál, illetve részemről alapfeltétel a bizalom. Nem fogok megszakítani egy tíz éves barátságot azért, mert az, akinek elméletileg bíznia kellene bennem, azt feltételezi rólam, hogy lépten-nyomon félred*gok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!