Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Létezik ilyen pasi?

Létezik ilyen pasi?

Figyelt kérdés

Aki okos, nem buta! Kicsit nagyobb testalkat (izomban) persze nem baj ha van rajta egy kis felesleg, kedves normális, a gondolkodása is, nem a műnők érdeklik, hűséges, borosta előny de nem feltétel!

Bp

22-25 évig

Én: 22 szőke haj átlagos testalkat

2022. nov. 8. 13:06
1 2
 1/17 anonim válasza:
Létezik, de nem kíváncsiak rád.
2022. nov. 8. 13:17
 2/17 anonim válasza:
Létezem, de te nem érdekelsz.
2022. nov. 8. 13:21
 3/17 anonim válasza:
Itt nem nagyon fogsz ilyet találni.
2022. nov. 8. 13:23
 4/17 A kérdező kommentje:
Jolvan egyes.
2022. nov. 8. 13:23
 5/17 anonim válasza:
Cumizni szeretsz?
2022. nov. 8. 13:24
 6/17 anonim válasza:

Én ilyen vagyok.

De mivel én pl nem tudok így rólad semmit. A külsőd nem érdekel, valahogy soha nem a külső volt számomra az első. Viszont tényleg semmi egyebet nem tudok rólad csak amit itt írtál így tényleg nem érdekelsz. Nem azért, mert a kérdésed alapján nem vagy szimpatikus, hanem amiatt ahogy beszóltál #1-nek.

Oké, az ő viselkedése sem volt ideális, de egyből így beszólni valakinek... Pláne külső jellemzők alapján. Én is szemüveges vagyok, nem tehetek róla, hogy ilyen genetikával rendelkezem, ez nem rajtam állt. Nem olyan, mintha nem akarnék fürödni vagy bármi más ami negatív dolog lenne, de én tehetnék róla.

Ez egy elég gyerekes hozzáállás a részedről. Intelligens fiút keresel, de az ilyen viselkedésel inkább hátrányba kerülsz. Kifoghatsz olyat, aki csak alkalminak tart majd, de ettől szerintem többet érdemelsz. Kicsit gondolkodj el a dolgokon és az értékrendeden.

2022. nov. 8. 13:28
 7/17 anonim válasza:
Ilyen vagyok, de olyan ciki paramétereket megadva társt keresni. Emberek vagyunk, nem termékek, ezzel a hozzáállással nem fogsz rendes pasit kapni.
2022. nov. 8. 13:32
 8/17 anonim válasza:

Azért uraim kicsit moderáljuk már mi is magunkat. Semmire nem jó ez a beszólogatás. Miert jobb valakinek attól, ha beszól a másiknak ezzel őt megbántva??

Mi a jó abban ha másnak bosszúságot vagy fájdalmat okozunk??

Tényleg ennyire számítanak más emberek érzései?? Mikor okoztatok valaki másnak örömöt, akár egy aprócska üzenettel is mosolyt lehet csalni egy másik ember arcára. Miért nem erre törekedünk a másik bántása helyett??

Mégha ő nem is úgy viselkedik ahogy elvárt lenne, akkor sem szabad neki esni a másiknak. Tényleg inkább kedvesek próbáljunk már lenni a másikhoz. Legalább egyszer próbáljuk már meg, hogy nem trollkodunk, hanem tényleg tisztelettel beszélünk a másikkal, vagy próbálunk emberibb hangnemet megütni.

Én is kaptam már itt privátban annyi tippet édesanyám foglalkozására, vagy egyéb sértő üzeneteket. Tényleg van amelyiken jót nevettem, mikor valami iq bajnok félre értett valamit amit nem fejtettem ki és írt egy terjedelmes levelet, hogy mekkora ribi lehetek, meg ő is bevállalna. Mikor vissza írtam neki, hogy amúgy egy 185centis, kigyúrt pali vagyok, akinek nincsennek ferde hajlamai, de kérném hogy a jövőben senkienek ne írjon ilyeneket, akkor eltünt. Persze kifejtettem már ott, hogy amiatt lenne ez a kérésem, mert lehet pont egy tényleg érzelmileg labilis lányt talál meg egy ilyennel, akit hónapokig a padlóra küldhet egy ilyennel. Sajnos vannak nagyon érzékeny emberek is akik egy apróság miatt is öngyilkosok lesznek. Tényleg vigyázzunk már a másikra. Tudom az interneten mindenki nagy és erős ember, de legyen bennünk annyi erő, hogy inkább kedveskedjünk a másiknak.

Tisztelttel:

#10 (ma 13:28)

2022. nov. 8. 13:40
 9/17 anonim válasza:

Ha sikerült törölnöd a kérdést, árul már el, hogyan.

rohadt buta vagy te kisanyám :D

Még az átlag gyik felhasználónál is sokkal butább :D

2022. nov. 8. 14:16
 10/17 anonim válasza:

Saját kérdések közül tudod törölni

Valamint indokolt esetben az oldal alján van egy email cím, ahol tudsz írni a moderátoroknak és tudnak kérdést vagy választ törölni. De tényleg indokolt esetben teszik ezt meg.

A kérdező pedig a saját kérdései közül törölte (ha megtette) az annyit takar, hogy nem kapsz értesítést ha válasz érkezik.

Mostmár legalább erről is tudsz és hátha nem fogsz emiatt másba belekötni, mert nem tudtál erről a funkciórol.

2022. nov. 8. 14:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!