Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Akadnak debreceni, nyíregyházi...

Akadnak debreceni, nyíregyházi gyakoris 27-40 közötti hölgyek? :)

Figyelt kérdés
Akár ismerkedés, akár barátkozás szándékából, vagy randizás céljából szívesen beszélgetnék valakivel! :) meg szeretnék valakivel kilátogatni kettesben a karácsonyi vásárra is, ha fog esni a hó :D 37/F

2023. dec. 6. 18:52
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim válasza:

"és kinek van annyi ideje hogy belealljon masokba" Erre írtál egy regényt.

Ülj vissza a padba, van még mit tanulnod Mr. főiskola.

2023. dec. 7. 14:22
 32/51 anonim válasza:

14:22

Azt inkább neked javaslom. Szeretem fejleszteni magam minden téren, de ahoz neked ismét semmi közöd .

Nem írtam regényt mert nem foglalkozok irodalommal, hanem leírtam a véleményem,de ha ez neked regény, akkor te sem sokat olvastál regényt,vagyis legalabb konyvet sem. Szerintem te lógsz el irodalom óráról. Van még mit tanulnom ez igaz, de tőled nem hiszem hogy hasznomra válna bármi is,másokhoz fűzött negatív kommenteid nézve. Úgyhogy nem ülök vissza a padba, szerintem lemegyek edzeni. ;) Te pedig irogass csak itt,másokban keresd a hibát igazad van ne pedig önmagadban.

De ez az oldal önmagában nem rossz de pár eve lerombolják a mások hozzászólását,véleményét semmibenéző emberek. Ha lehet őket annak nevezni.

2023. dec. 7. 14:26
 33/51 anonim válasza:
Esküszöm én érzem rosszul magam ahogy olvasom amit írsz
2023. dec. 7. 14:30
 34/51 anonim válasza:

#25. #26. #27. #28.

Nem akarok beleszólni de szerintem is veletek a baj. Miért kell írni ha nem akarsz ismerkedni de még beszélgetni sem a kommentelővel? Komolyan az ilyen emberek ilyenkor azt hiszik hogy ők menők mert "beszólnak" másoknak?

Plusz nekem is az a véleményem a 28éves hölgyröl, ha valóban annyi akkor neki nem kéne ilyentől tartani hogy 16éves ír neki. De ha mégis megtörténik. Mi baja lesz tőle szegénynek? Fogja és kitörli. Én sem értem.

2023. dec. 7. 14:31
 35/51 anonim válasza:

#33. Én ahogy olvasom nem érzem rosszul magam hanem én kezdem sajnálni a kommentelőt. Idejön ismerkedni aztán beszóltok neki. Sok észre vall.

Hűha rosszul érzed magad. Elkéne menni dolgozni nem itt nyavajogni mindenfélét akkor aztán rosszul éreznéd magad. 40évvel ezelőtt nem volt internet senkinek semmi baja nem volt a másikkal ment az ismerkedés is zökkenőmentesen.

2023. dec. 7. 14:32
 36/51 anonim válasza:
Plusz még annyi hogy azt hogy ki mennyi idős privátban is meglehet kérdezni mint kiderült a srác irt a lánynak aztán ő itt kérdezi meg tőle hogy hány éves. Ha rád ír privátban megkérdezheted tőle nem kell itt vitát veszekedést generálni
2023. dec. 7. 14:33
 37/51 anonim válasza:
#24 Hol vagy 25 éves? Az infantilis vergődésedből ítélve max 12 lehetsz, tehát semmi keresnivalód az oldalon. Egyébként 16-17 évesek bőven vannak itt, nagyon új lehetsz itt, ha neked ez ekkora sokk. XD Bocs, de elég beteg vagy, az idegeid nagyon nincsenek rendben, ha a 23. teljesen normális válaszán így kiidegelted magad, az értelmi képességeid meg tényleg kb. 12 éves szint, szóval ha 25 vagy tényleg, akkor kezeltesd magad. De legalább egy jót röhögtem rajtad, köszi. XD
2023. dec. 7. 14:47
 38/51 anonim válasza:
#36 Abban mi a vita generálás, hogy megkérdezi, hogy hány éves lol? XD Én is megkérdeztem volna a helyében. Te nem szoktatd megkérdezni, hogy aki ír neked, az hány éves? Enyire mindegy, hogy 37, 28, 16....mind egykutya? Ti nem vagytok komplettek, szakadok rajtatok. XD
2023. dec. 7. 14:50
 39/51 anonim válasza:
35 újabb mr főiskola az 5 diplomájával, aki szerint ha valaki itt kommentel munkaidőben az nem dolgozik. Esküszöm itt logika nulla. Ha ennyire sajnálod akkor menj el vele progarmozni. Ne itt kezdj másokat oltogatni.
2023. dec. 7. 14:54
 40/51 anonim válasza:

Kérdező, nekem egy kicsit túl idős vagy. Én 27 vagyok, kb. velem egyidősekkel szívesen mennék karácsonyi vásárba, aki akar írhat. Bár látom, az életkor megkérdezése itt már provokálásnak számít és hisztilavinát indít el a hiperérzékeny, hópihelelkű férfiak körében, én azért mégis kijelölnék egy korhatárt, hogy mondjuk 25-28 év közöttiek írjanak, köszi. ^^ Mert azt én is utálom, amikor 16 évesek írogatnak rám, nem vagyok pedofil, meg bébiszitter sem.

Remélem nem tiportam bele a lelkébe ezzel senkinek, de nem tudok már én sem igazodni ehhez a mindenen megsértődős, píszi világhoz, meg a lánylelkű férfiakhoz.

27/N

2023. dec. 7. 15:04
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!