Akadnak debreceni, nyíregyházi gyakoris 27-40 közötti hölgyek? :)
"és kinek van annyi ideje hogy belealljon masokba" Erre írtál egy regényt.
Ülj vissza a padba, van még mit tanulnod Mr. főiskola.
14:22
Azt inkább neked javaslom. Szeretem fejleszteni magam minden téren, de ahoz neked ismét semmi közöd .
Nem írtam regényt mert nem foglalkozok irodalommal, hanem leírtam a véleményem,de ha ez neked regény, akkor te sem sokat olvastál regényt,vagyis legalabb konyvet sem. Szerintem te lógsz el irodalom óráról. Van még mit tanulnom ez igaz, de tőled nem hiszem hogy hasznomra válna bármi is,másokhoz fűzött negatív kommenteid nézve. Úgyhogy nem ülök vissza a padba, szerintem lemegyek edzeni. ;) Te pedig irogass csak itt,másokban keresd a hibát igazad van ne pedig önmagadban.
De ez az oldal önmagában nem rossz de pár eve lerombolják a mások hozzászólását,véleményét semmibenéző emberek. Ha lehet őket annak nevezni.
#25. #26. #27. #28.
Nem akarok beleszólni de szerintem is veletek a baj. Miért kell írni ha nem akarsz ismerkedni de még beszélgetni sem a kommentelővel? Komolyan az ilyen emberek ilyenkor azt hiszik hogy ők menők mert "beszólnak" másoknak?
Plusz nekem is az a véleményem a 28éves hölgyröl, ha valóban annyi akkor neki nem kéne ilyentől tartani hogy 16éves ír neki. De ha mégis megtörténik. Mi baja lesz tőle szegénynek? Fogja és kitörli. Én sem értem.
#33. Én ahogy olvasom nem érzem rosszul magam hanem én kezdem sajnálni a kommentelőt. Idejön ismerkedni aztán beszóltok neki. Sok észre vall.
Hűha rosszul érzed magad. Elkéne menni dolgozni nem itt nyavajogni mindenfélét akkor aztán rosszul éreznéd magad. 40évvel ezelőtt nem volt internet senkinek semmi baja nem volt a másikkal ment az ismerkedés is zökkenőmentesen.
Kérdező, nekem egy kicsit túl idős vagy. Én 27 vagyok, kb. velem egyidősekkel szívesen mennék karácsonyi vásárba, aki akar írhat. Bár látom, az életkor megkérdezése itt már provokálásnak számít és hisztilavinát indít el a hiperérzékeny, hópihelelkű férfiak körében, én azért mégis kijelölnék egy korhatárt, hogy mondjuk 25-28 év közöttiek írjanak, köszi. ^^ Mert azt én is utálom, amikor 16 évesek írogatnak rám, nem vagyok pedofil, meg bébiszitter sem.
Remélem nem tiportam bele a lelkébe ezzel senkinek, de nem tudok már én sem igazodni ehhez a mindenen megsértődős, píszi világhoz, meg a lánylelkű férfiakhoz.
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!