Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Akadnak debreceni, nyíregyházi...

Akadnak debreceni, nyíregyházi gyakoris 27-40 közötti hölgyek? :)

Figyelt kérdés
Akár ismerkedés, akár barátkozás szándékából, vagy randizás céljából szívesen beszélgetnék valakivel! :) meg szeretnék valakivel kilátogatni kettesben a karácsonyi vásárra is, ha fog esni a hó :D 37/F

2023. dec. 6. 18:52
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim válasza:
#20 ez nagyon gonoooosz! :(
2023. dec. 7. 11:56
 22/51 anonim válasza:
#20 . Szia, de van! Azaz én! :)) nyiregyi fiatal pasi vagyok már írtam is neked privit. Remelem irsz
2023. dec. 7. 13:15
 23/51 anonim válasza:
#22 De azt nem írtad, mennyire vagy fiatal. Mert ha kb. korombeli, az oké, de azért ne 16-17 legyél. :D
2023. dec. 7. 14:03
 24/51 anonim válasza:

Bammeg. 16-17eves gyerek szerinted itt irogat meg tuti van egy nyaraloja na meg 2 ferrari es a tobbi es a tobbi😂😂😂 remelem poén akart lenni vagy eszedbe jut 28evesen hogy egy 16-17eves ir neked😂😂

Egyebkent en 25vagyok:) te 28. Szerintem az oké, pláne egy karacsonyi vasarlashoz,na de sztem mashoz is belefer. Pl mezeskalacs sutes. 😀🤣🤣🤣🤣🤣 Esku komolyan irtam neked,hogy lenne kedvem,sőt. Elmehetunk forgatagozni,vasarolgatni,stb. Nyugi,fizetek😉 Na vissza irsz ? 🙂😀

2023. dec. 7. 14:06
 25/51 anonim válasza:
#24 Akkor miért úgy írsz mint egy 16 éves?
2023. dec. 7. 14:07
 26/51 anonim válasza:
Utolsó valamivel nagyon akarsz kompenzálni kölyök :D
2023. dec. 7. 14:08
 27/51 anonim válasza:
És igen vagy egy infantilis 25 éves komoly hiányoságokkal "van 2 ferrarim meg nyaralóm" (ki kezd így ismerkedni?) vagy egy 16 éves kölyök.
2023. dec. 7. 14:09
 28/51 anonim válasza:
Szekunder szégyenérzet pipa.
2023. dec. 7. 14:10
 29/51 anonim válasza:

Mi mi mi? Már a poént sem értik sokan. Megkérdezhetem mi a legmagasabb iskolai végzettsegetek? Nekem fősuli. :) csak hogy tudjam ki szeretne megjegyzéseket tenni,vagy ki nem érti a poént, az iróniát , a humort ami az élet sava borsa és kinek van annyi ideje hogy belealljon masokba es egy primitiv szorakozasi formát is félre ért és megkérdojelez masok szellemi edukaciojat stb stb? Ez kb az altalanos suli szint. Ha nem tetszik amit irnak akkor miert allsz bele? Jobb lesz az neked? Egy problemara 3 megoldas van. Elfogadni,valtoztatni,elengedni. De nem ertem itt mi a problema. Az hogy valakinek jo kedve van. Ez onmagaban a problema. Gratulalok. :) Vagy talan az nehezseg hogy valaki humoros. Legyetek csak introvertalt csendes szotlan begubózó emberkék. Jó az nektek. Van aki szeret nyitni masok fele, s ez jelent nektek gondot. De nem is ertem. :)

Egyebkent. Itt a kerdes. Mi vele a baj? A kerdezo ismerkedne, ahogy en is, s mint sokan masok.

De. Irt a csaj a kommentben. Ő 28. Es irta ne 16-17 legyen az illeto. Nekem errr az volt a valaszom,hogy hat szerintem egy 16-17eves tuti nem irogat itt, s szerintem eleg komolytalan 28evesen attol illetve arra gondolni hogy egy 16 eves ir. :D ami vicces. Erre ti belem alltok hogy miert irok ugy mint egy 16 eves. Hmm. Talan mert valojaban eletvidam vagyok, van kedvem szorakozni, de nem ertem mi a godotok vele illetve velem. Ahogy irtam 25vagyok , s varom hogy irjon vissza a csaj. De itt valami kiverte egyeseknek a biztositekot szamomra ismeretlen okbol es kotozkodnek hogy 16 eves ir igy. Ne menjunk bele sztem semmi ertelme veletek veszekedni mert az kiderult hogy vitazni nem lehet. Vicc ez az oldal komolyan mondom nem is latjuk egymast aztan kotekednek.

2023. dec. 7. 14:19
 30/51 anonim válasza:
#27. En egy szoval se mondtam hogy nekem van. De ha megis van neked ahoz mi kozod es az neked miert baj vagy miert faj vagy nem is ertem.
2023. dec. 7. 14:21
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!