Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Hogy tetszhetnék neki, ha nem...

Hogy tetszhetnék neki, ha nem tetszek neki? (20/L)

Figyelt kérdés
Nem ismerjuk egymast nagyon. Nem tudom amugy 100% ra hogy nem tetszek neki. Annyit tudok, hogy beszél egy csajal, aki izmos, jó segű, viszont az arca nem szep (szamomra az enyém szebb és nem beképzektségből mondom), nemtudom hogy tetszik e neki az a csaj...(nincs egyutt senkivel azt tudom) Én pedig nem vagyok izmos, de kövér sem vok. Ő tornazik ,izmosabb alkat is. Es azt hiszem az olyan kanyok johetnek be neki... Es még annyi, hogy 75% hogy tudja hogy nekem tetszik. (neha köszönünk egymásnak, azt is ugy ha csak én kezdeményezek, irásbál is én kezdeményezek)

2023. dec. 6. 09:03
1 2
 11/18 anonim válasza:

viszont az arca nem szep (szamomra az enyém szebb és nem beképzektségből mondom), nemtudom hogy tetszik e neki az a csaj...

Szamodra...

A fiunak meg lehet mas tetszik.

Ezt abbol is gondolhatjuk, h nem o keres teged...

2023. dec. 6. 12:22
 12/18 anonim válasza:
Ezt nem lehet erőltetni. Biztos van olyan is, akinek te tetszel, csak nem akarod észrevenni, mert neked nem tetszik.
2023. dec. 6. 13:25
 13/18 anonim válasza:

18F vagyok és nem csak a külső számít. Ilyenkor mi van?:D

2023. dec. 6. 16:32
 14/18 anonim válasza:

kezdj el edzeni mama nem olyan nehéz vagy rossz, sőt jobban is fogod magad érezni a bőrődben magadnak is jobban fogsz tetszeni hát még másnak

és ha neked pont ez a kani kell, ha odamész ahova ő jár plane simán össze is jöhettek

2023. dec. 6. 17:40
 15/18 anonim válasza:
Hány éves az illető?
2023. dec. 6. 21:56
 16/18 A kérdező kommentje:
19
2023. dec. 6. 23:16
 17/18 anonim válasza:

Szia. Szerintem adj egy esélyt magatoknak. Nem biztos, hogy csak olyan csajok jönnek be neki. Ha viszont azt látod, hogy nem akkor hagyd. Sok olyan srác van aki a te fajtád kedvelője.

21/F

2023. dec. 7. 13:36
 18/18 anonim válasza:

#17 tudjuk

Minden nőre jut 500 pasi. Minden csajt megbámulnak, tudjuk mi jól hogy van esély.

2023. dec. 11. 17:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!