Miért tetszhetnek jobban a 30-as férfiak, mint a korombeliek? 16/l
Ne szóljatok le érte légyszi, kapok érte eleget barátoktól. Én nem nevezném apakomplexusnak, mert nem az apát keresem bennük, egyszerűen csak jól néznek ki, és komolyabbak mint a korombeliek.
Egyszer "randiztam" is egy 37 évessel, nem olyan rég, de beláttam hogy ez nem lesz így jó, mégsem érdekelnek a 16-17 évesek... és most is egy 41 éves férfi tetszik (igaz ő híres, és nem is tudja hogy létezem de na :D )
Ezt kinövöm egyszer? Valakinek itt van még ilyen? Betegség lehet, vagy semmi komoly?
> Én nem nevezném apakomplexusnak
Én azért megkockáztatom, hogy vastagon benne van ez is. Nyilván nem apát keresel, de valami olyan tulajdonsághalmaz vonz az idősebb férfiakban, ami vagy az apaképből következik, vagy pont annak a hiányából.
A fiúk lassabban érnek egy kicsit, ha néhány évvel idősebb fiúk tetszenek, az rendben van, ez úgy az általános. De 20 év korkülönbség nem pár év…
Nem ismerünk, nem tudunk rólad semmit, sok lány van, aki idősebb férfiakhoz vonzódik, de leginkább plátói módon (színészek, stb…). Hogy kinövöd-e? Valószínű. Ha nem, akkor is idővel megoldódik a dolog, bár lehet több kudarc árán. Mert egy ilyen korkülönbség szinte kivétel nélkül kudarcra van ítélve, a kapcsolat maximum fizikai marad, mivel teljesen más életkorban van a két fél, mások a céljai, más az értékrendje, stb… (Persze az is előfordul, hogy a kapcsolat nem valódi párkapcsolat, hanem érdekkapcsolat, lásd mikor egy 60+ éves férfinak van egy 18 éves felesége. Nyilván ez akkor működik, mikor mindenki a saját részét kiveszi a kapcsolatból, a férfi az öregsége tagadását, a lány meg az anyagi jólétet, de ez puszta érdekkapcsolat, az ember meg normális esetben ennyivel nem éri be, valódi társra vágyik.)
Illetve ez a másik oldalon is általában valami problémát jelent. Az sem teljesen oké, ha egy 37 éves férfi egy 16 éves lánnyal csak randizik is. Van egy ökölszabály képlet, amit nyilván lehet kritizálni, de úgy társadalmilag az a kapcsolat elfogadható még úgy, ahogy ahol az idősebb életkora maximum a fiatalabb életkorának a duplája, minusz 7 év. 16 évesen ez 25 éves maximumot jelent.
Az ember egy valaminek nem tud ellenállni:
ez pedig a kísértés! ;-)
A korkülönbség szexi!
Idővel ez majd változhat, a lényeg: mindig fogadd el magadat!
41F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!