Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Van esetleg itt olyan fiú,...

Van esetleg itt olyan fiú, aki szeretne ismerkedni?

Figyelt kérdés

22 éves srác vagyok, Budapest közelében lakom, és szeretnék hozzám hasonló fiúval megismerkedni. Jelenleg egyetemista vagyok gazdasági szakon, mellette dolgozom is részmunkaidőben, de így is sok szabadidőm van, amelynek egy részét videójátékokkal töltöm. Olyan személyt keresek, akivel gyakran tudnék közösen játszani, beszélgetni vagy egyszerűen időt tölteni. Még sosem kerestem ilyen formában senkit, de optimista vagyok.

Csak annyi elvárásom van, hogy discord mindenképp legyen, mert ott tudnánk kommunikálni. Valamint jó lenne, ha Budapest 50 kilométeres vonzáskörzetében lennénk, hogyha esetleg jobban megkedvelnénk egymást és találkozni szeretnénk, akkor erre legyen lehetőség. Annak is örülnék, ha hasonló korú személlyel ismerkedhetnék (<25).

Kérem, ha valaki magára ismert, az keressen privát üzenetben. :)

2023. dec. 5. 00:05
 1/4 anonim válasza:
Biztos van
2023. dec. 5. 10:01
 2/4 anonim válasza:
De most ez úgy társkeresés hogy barát vagy kapcsolat? Leírás alapján barátra tippelnék de a kategória meg az “ismerkedni” szó megzavar
2023. dec. 5. 10:10
 3/4 anonim válasza:
hashtag miatt társkeresés
2023. dec. 5. 13:02
 4/4 anonim válasza:
Itt csak olyan van.
2023. dec. 5. 13:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!