Szeretnél velem ismerkedni, beszélgetni?
Szia!
Röviden megpróbálok magamról néhány dolgot írni..
Szóval az egyik legfontosabb, amit azonnal tudni akarsz az az hogy, 27 F (éppen 27)
Na innentől gondolom jelentősen lecsökken azok száma aki ezt elolvassa, de azért folytatom😄
A fő célom az egy párkapcsolat. Mostmár egy éve annak, hogy szétmentünk az akkori barátnőmmel és úgy érzem ez a legutóbbi kapcsolat mostanra már egyáltalán nincs hatással az életemre, tehát újra teljes erővel kezdtem arra koncentrálni, hogy megtaláljam a másik felem.
Ja és abban bízok, hogy utoljára keresem :D
Persze az egyik jogos kérdés, hogy miért itt?
Kb egy hónapja elkezdtem tinderezni, ahol összejött több mint 100 like(amúgy fogalmam sincs miért ilyen sok😂). Na de ez az emberek közötti válogatás, ez nekem nem igazán megy, és nem is éreztem magam annyira jól közben. Persze tudom, hogy sokan meg erre várnak, de ez nem az én világom..
Én inkább szeretek az ismerkedés során először jókat beszélgetni és úgy megismerni a másikat.
Na ezért írtam ki ide ezt a kérdést. Amúgy pedig egyáltalán nem zavar ha nem jön itt össze, mert ez csupán egy próbálkozás.
A következő kérdés meg gondolom az, hogy miért csak online?
Soha nem is szerettem, és ezután sem fogom szeretni a bulikat. Mármint magát a bulit és a normális iszogatást szeretem, ha barátokkal összehozunk valamit, de szórakozóhelyekre eljárni az egyáltalán nem vonzott soha.
Egyébként nagyon sok dolog érdekel, és elég sok hobbim is van. Nagyon szeretem a sportokat, de nehéz lenne felsorolni hogy mennyi mindent próbáltam már😄
Mostanában sokat járok koncertre, valamint imádok a természetben lenni és nagyon szeretem az állatokat. Időnként pedig teljesen megfelel akár egy mozi is😁
Röviden, de tényleg röviden ennyi.
Ha úgy gondolod írj nyugodtam:)
Ja és megtiszteltél ha elolvastad.
Csak segítő szándékkal: túltolod.
Pedig én szeretem, ha valaki vidám, alapelemem, de ilyen jellegű bemutatkozásban ez már sok.
3# eddig ez volt a legjobb bemutatkozás amit olvastam!
Türelmet és kitartást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!