Van itt olyan lány, aki szeretne beszélgetni, ismerkedni?
Nem voltam sosem az internetes ismerkedés híve, de most kíváncsiságból írtam ide, végülis egy próbát megér!:)
Magamról annyit, hogy mindig megfontoltan próbáltam megtalálni azt a személyt, akivel hosszú távra tervezhetek. Mindig a hétköznapi életben, ahol kiismerhettük egymást és valós szerelem alakult ki, nem pedig szórakozóhelyen. Nyilván ez csak az én álláspontom. Így is többször benéztem a dolgot akár rövid idő után, de volt hogy több év után, amikor már elhittem, hogy minden a legnagyobb rendben lesz.
Azt hiszem sokat fejlődtem az elmúlt pár évben, de emellett a bizalmam eléggé labilis lett a tapasztaltak után. Számomra az egyik legfontosabb mindig a hűség volt és amikor ez a pont hiúsul meg többször is, akkor sokkal óvatosabban közelítek a továbbiakban.
Szabadidőmben sokmindent szeretek csinálni. Moziba járni, horgászni, borokkal foglalkozni(van sajátom is), érdekel a tudomány, az Űrkutatás. Sokszor főzök is. :D
Sportolni nagyon szeretek, több mindenben is kipróbáltam magam, de szinte minden sport szóba jöhet.
Pest megyében élek és 26 éves vagyok.
Megtiszteltél ha elolvastad és annyit még a végére, hogyha csak beszélgetni szeretnél, akkor is nyugodtan írj ha gondolod. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!