Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Van itt olyan lány, aki...

Van itt olyan lány, aki szeretne beszélgetni, ismerkedni?

Figyelt kérdés

Nem voltam sosem az internetes ismerkedés híve, de most kíváncsiságból írtam ide, végülis egy próbát megér!:)

Magamról annyit, hogy mindig megfontoltan próbáltam megtalálni azt a személyt, akivel hosszú távra tervezhetek. Mindig a hétköznapi életben, ahol kiismerhettük egymást és valós szerelem alakult ki, nem pedig szórakozóhelyen. Nyilván ez csak az én álláspontom. Így is többször benéztem a dolgot akár rövid idő után, de volt hogy több év után, amikor már elhittem, hogy minden a legnagyobb rendben lesz.

Azt hiszem sokat fejlődtem az elmúlt pár évben, de emellett a bizalmam eléggé labilis lett a tapasztaltak után. Számomra az egyik legfontosabb mindig a hűség volt és amikor ez a pont hiúsul meg többször is, akkor sokkal óvatosabban közelítek a továbbiakban.

Szabadidőmben sokmindent szeretek csinálni. Moziba járni, horgászni, borokkal foglalkozni(van sajátom is), érdekel a tudomány, az Űrkutatás. Sokszor főzök is. :D

Sportolni nagyon szeretek, több mindenben is kipróbáltam magam, de szinte minden sport szóba jöhet.

Pest megyében élek és 26 éves vagyok.

Megtiszteltél ha elolvastad és annyit még a végére, hogyha csak beszélgetni szeretnél, akkor is nyugodtan írj ha gondolod. :)

2023. febr. 20. 23:40
 1/2 anonim válasza:
Ha lány vagy
2023. febr. 21. 07:37
 2/2 anonim válasza:
Ha férfi vagy, akkor igen. 26N Pest megye
2023. febr. 21. 11:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!