A mostani társkeresők közül mindegyik tényleg ennyire "reménytelen"?
10-es:
Nem gondolkodtál még stand up comedy-n? :D
De viccen kívül, elképzelem, ahogy a hozzászólásodat olvasva férfiak ezrei kezdenek ál-rablást szervezni azért, hogy sikeresen randizhassanak :D
11 -es: De, gondolkodtam a stand-up -os karrieren mint lehetőségen, akartam is egy adószámot kiváltani rá, de csak kerestem, kerestem, és sehol nem találtam, milyen TEÁOR kód alá tartozik, így maradtam az eredeti szakmámnál. (Ahogy a közmondás tartja: "Suszter maradjon a péklapátnál.") Egy korábbi munkahelyemen a főnököm mondta, hogy lehetnék stand-up komedista, mert mindig jókat mulatott a sztorijaimon. Sajnos ő a fizetésemelési kéréseimet is mindig viccnek hitte, azokon röhögött legjobban. Szerintem amúgy más oka nem is volt, hogy megtartson, mint a humorom, az volt az egyetlen hasznos funkcióm a csapatban. Egész addig jól el is voltam, míg a kollégáim is inkább engem hallgattak munka helyett, akkor végülis komolyan elbeszélgetett velem a főnököm, hogy a Dumaszínházban kéne fellépnem, mert ő már nem tud nekem tovább fizetni ezért a képességemért.
Ami meg a férfiak ezrei által elkövetett ál-rablást illeti: minek színlelni, ha igazi rablással sokkal hatékonyabban lehet egyszerre rengeteg pénzt szerezni és nőt találni, még hamozottan előnytelen kinézettel is? És a legjobb, hogy mindehhez még pisztoly se kell! Így hódították meg Várkonyi Andreát is...
5 -ös és 10 -es voltam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!