Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » A mostani társkeresők közül...

A mostani társkeresők közül mindegyik tényleg ennyire "reménytelen"?

Figyelt kérdés

2023. nov. 30. 18:46
1 2
 1/13 anonim válasza:
Mire gondolsz?
2023. nov. 30. 18:51
 2/13 anonim válasza:

Nem feltétlen a platform a probléma.

Sokszor persze a platform is arra megy, hogy csak fizess, de legtöbb esetben sok, sőt rengeteg a kamus, unatkozó, idióta...

Nekem innen is sikerült jó partnereket kifogni.

2023. nov. 30. 19:25
 3/13 A kérdező kommentje:
* 2 / tulajdonképpen " sok esetben beskatulyázzák" hogy unalom űzésre használják az oldalakat. Holott nem is az az eredeti rendeltetése. Nyilván van aki arra használja, de vannak olyanok is, akik valóban a társkeresés reményében keresik fel ezeket a lehetőségeket. * Az külön sikertörténetnek könyvelhető el, ha valaki szerencsésen megtalálja a megfelelő partnerét . Az viszont nagyon igaz - sajnos - hogy az esély kevés rá. Bizonyára nem lehetetlen, de nem valami sok.
2023. nov. 30. 20:15
 4/13 anonim válasza:

Több párt ismerek akik így találtak egymásra. Lett belőle házasság, gyerek.

Mások meg kiégtek a francba tőle.

2023. nov. 30. 21:04
 5/13 anonim válasza:
Az a baj, hogy sokan azt hiszik, az ecseten vagy a vásznon múlik, ki milyen képet tud festeni. Nem. Valaki sehol nem képes ismerkedni, minden platformon és életben is egyformán reménytelen, valaki viszont egy temetésen vagy egy égő házban is képes alkalmat találni rá. Nekem eddig többéves kapcsolataim lettek netes társkeresőkről, a leghosszabb hét évig tartott. Persze hozzá kell tenni, hogy aki nem képes írásban jól kifejezni magát, nincs humora, és görcsösen, erőszakosan, türelmetlenül keres, nyomul, és látszik, hogy az egész kommunikációja a dugásra megy, annak nem terem sok babér, maximum az ennek megfelelő szintű partnereknél.
2023. dec. 1. 13:27
 6/13 anonim válasza:
Hát az átlagos embereknek reménytelen akiknek átlagos a külsejük. Akiknek figyelemfelkeltőbb azok könnyebben találnak párt/feleséget is. Felső 20%-ba ha beletartozol könnyű dolgod lesz.
2023. dec. 1. 16:03
 7/13 anonim válasza:

A nagy szamok miatt Budapesten nagyon jo eszkoz tud lenni. Annyi ember van fenn, annyira konnyu osszehozni egy kisebb randit, aminek a celja az, hogy ne legvarakat epitsen ket egymast sose latott ember.

Nekem az a banatom, hogy utazos, kiszamithatatlan elet miatt nem kereshetek komoly part. De talaltam volna. Es a beszelgetesek, az alkalmik, a baratkozasok nagyon jok voltak. En elore szoltam mindig, hogy mirol van szo es no vagyok. De sok normalis no is keres tarsat, kell, hogy legyen eselye annak, aki tarskeresozik.

2023. dec. 2. 00:00
 8/13 anonim válasza:
7-es vagyok. Felreertheto, no vagyok, de pasikkal ismerkedtem, azt tudtak, hogy no vagyok, na.
2023. dec. 2. 00:01
 9/13 anonim válasza:

5-ös:

Hát neked jó a humorod, ettől a "temetésen, égő házban is alkalmat talál rá" dolgot azért felnevettem, pedig elég depresszív vagyok most :D

2023. dec. 2. 01:32
 10/13 anonim válasza:

9 -es: Miért vagy depresszív?

Amúgy nem vicc, én egyszer egy fegyveres rablás során ismerkedtem meg egy nővel. Munkába menet láttam, hogy egy férfi hasal a földön megbilicselve, mellette a földön egy pisztoly, és pár rendőr térdel a hátán. Ezt az eseményt kezdtem nézni, és egy csinos nőtől érdeklődtem meg, mi történt pontosan, ennek kapcsán jól eldumáltunk. Aztán már rég elvitték a támadót a rendőrök, visszaállt a normális élet, de még egy órát ott szövegeltünk mindenről, és számot is cseréltünk. Persze ma már nem olyan könnyű így ismerkedni, zárkózottabbak lettek az emberek, mindenki a telefonjába merül, és paranoid módon gyanakszik az őt ismeretlenül megszólítóra, mert azt hiszi, tarhás, vagy valami gyanús szándékkal közeledik.

5 -ös voltam.

2023. dec. 2. 03:06
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!