A mostani társkeresők közül mindegyik tényleg ennyire "reménytelen"?
Nem feltétlen a platform a probléma.
Sokszor persze a platform is arra megy, hogy csak fizess, de legtöbb esetben sok, sőt rengeteg a kamus, unatkozó, idióta...
Nekem innen is sikerült jó partnereket kifogni.
Több párt ismerek akik így találtak egymásra. Lett belőle házasság, gyerek.
Mások meg kiégtek a francba tőle.
A nagy szamok miatt Budapesten nagyon jo eszkoz tud lenni. Annyi ember van fenn, annyira konnyu osszehozni egy kisebb randit, aminek a celja az, hogy ne legvarakat epitsen ket egymast sose latott ember.
Nekem az a banatom, hogy utazos, kiszamithatatlan elet miatt nem kereshetek komoly part. De talaltam volna. Es a beszelgetesek, az alkalmik, a baratkozasok nagyon jok voltak. En elore szoltam mindig, hogy mirol van szo es no vagyok. De sok normalis no is keres tarsat, kell, hogy legyen eselye annak, aki tarskeresozik.
5-ös:
Hát neked jó a humorod, ettől a "temetésen, égő házban is alkalmat talál rá" dolgot azért felnevettem, pedig elég depresszív vagyok most :D
9 -es: Miért vagy depresszív?
Amúgy nem vicc, én egyszer egy fegyveres rablás során ismerkedtem meg egy nővel. Munkába menet láttam, hogy egy férfi hasal a földön megbilicselve, mellette a földön egy pisztoly, és pár rendőr térdel a hátán. Ezt az eseményt kezdtem nézni, és egy csinos nőtől érdeklődtem meg, mi történt pontosan, ennek kapcsán jól eldumáltunk. Aztán már rég elvitték a támadót a rendőrök, visszaállt a normális élet, de még egy órát ott szövegeltünk mindenről, és számot is cseréltünk. Persze ma már nem olyan könnyű így ismerkedni, zárkózottabbak lettek az emberek, mindenki a telefonjába merül, és paranoid módon gyanakszik az őt ismeretlenül megszólítóra, mert azt hiszi, tarhás, vagy valami gyanús szándékkal közeledik.
5 -ös voltam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!