Szerintetek, ha társkeresőn a fiú a nevét leírja a bio részén, akkor ciki pl.: facen vagy Instagram felületen bejelölni?
Figyelt kérdés
2023. nov. 30. 10:54
1/6 anonim válasza:
Hát ha nem matcheltek akkor inkább felesleges mint ciki. Ha meg matcheltek akkor úgyis átmentek előbb utóbb.
2023. nov. 30. 11:18
2/6 anonim válasza:
A lányok kimondottan kérik, hogy ne tegyék ezt velük fordított esetben, match nélkül. Viszont ők jóval több megkeresést is kapnak.
Én férfiként örülnék egy ilyen leleményes lány üzenetének, aki rám akadt. :D
2023. nov. 30. 11:34
3/6 A kérdező kommentje:
Ez igaz, hogy több a megkeresés, viszont ha bejelölöm valahol, utána kezdődik a töprengés, hogy mi legyen utána Főleg,hogy én még nem kezdeményeztem elsőnek
2023. nov. 30. 15:24
4/6 anonim válasza:
Ha az esete vagy örülni fog mint majom a farkának. Nem kell túlagyalni az első üzenetet.
2023. nov. 30. 15:28
5/6 anonim válasza:
Ha megadja az egyeb platformjait a bio-ban, akkor azert van. De ha a jo ritka vezeteknevet teszi meg felhasznalonevnek, ami valami hulye divat, akkor nem biztos. Szerintem naivitasbol. Olyan fickok, akik match vagy jol sikerult laza randi utan is eltunnek, akik tipikusan egyszerre sokkal akarnak sokat, nem hiszem, hogy kulon ertekelnek.
2023. dec. 1. 02:06
6/6 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy inkább hagyom és be se jelölöm. Az is lehet, hogy csak követőket gyűjt kitudja.
2023. dec. 1. 05:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!