Tinderen leválasztottam magamról egy férfit, bejelöljem instragramon? Részletek lent
Tinderen párban álltam egy férfival, nagyon jól elbeszélgettünk, több hosszú levélváltas is volt.
Nagyjából beszélgetésünk 5 napján megkérdezte, hogy mit szólnék hozzá, ha találkoznánk. Természetesen igent mondtam. Kérdezte, hogy hogy érnék rá, szintén válaszoltam. Vissza is kérdeztem, viszont utána nem válaszolt több mint másfél napig a kérdésre.. Végül elutasításnak vettem és töröltem. :( sajnálom, mert nagyon tetszett.
Kicsit bánom,bár szerintem nem válaszolt volna már.. Megtaláltam instagramon, gondoltam, hogy adok egy utolsó lehetőséget és bekövetem a profilját.. Viszont nem biztos, hogy jó ötlet,nem akarom megalázni magam, megalazó"futni" mások után.
Felnőttek vagyunk. Szimpatikus volt a férfi, 38 éves, én 31.
Tudom, sokak számára gyerekes ez a kérdés,de mit tegyek? Engedjem el?
Én azt nem értem, hogy...
1. Miért törölgetsz embereket, fölösleges erőfeszítés.
2. Azt ne mond, hogy első alkalom amikor ghostingolnak 31 évesen.
3. Ha töbször előfordul, nem egyértelmű??
4. Ha mégis kérdéses miért nem kérdezed meg??
5. Nem kíván, minek hajtod még??
Akkor ezt gondold már át a másik oldaláról:
Megkérdezed találkoztok-e.
Erre elkezd a másik kevesebbet írni.
Megkérdezed mikor.
Mire a másik, hétköznap nem, esetleg hétvégén.
!esetleg! Érted? Az is csak -esetleg-
Lehet te csak szófordulatként írtad, de nem feltétlen annak hat ebben a környezetben.
Aki másfél napnál többet nem vár senkinek a válaszára, az nem is érdemli meg, hogy párt találjon.
Persze lehet ilyen önigazoló dolgokon pörögni, hogy biztos más nője is volt, de ez csak önámítás.
Tarskereson ket oka van ennyi ideig nem valaszolasnak. Ha ugy gondolja, inkabb ne. Vagy ha massal valo chatelesben, talalkozas megbeszeleseben elobbre haladt.
Nem veszithetsz. De jobb a lehetosegeket tudni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!