Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Tinderen leválasztottam...

Tinderen leválasztottam magamról egy férfit, bejelöljem instragramon? Részletek lent

Figyelt kérdés

Tinderen párban álltam egy férfival, nagyon jól elbeszélgettünk, több hosszú levélváltas is volt.

Nagyjából beszélgetésünk 5 napján megkérdezte, hogy mit szólnék hozzá, ha találkoznánk. Természetesen igent mondtam. Kérdezte, hogy hogy érnék rá, szintén válaszoltam. Vissza is kérdeztem, viszont utána nem válaszolt több mint másfél napig a kérdésre.. Végül elutasításnak vettem és töröltem. :( sajnálom, mert nagyon tetszett.

Kicsit bánom,bár szerintem nem válaszolt volna már.. Megtaláltam instagramon, gondoltam, hogy adok egy utolsó lehetőséget és bekövetem a profilját.. Viszont nem biztos, hogy jó ötlet,nem akarom megalázni magam, megalazó"futni" mások után.

Felnőttek vagyunk. Szimpatikus volt a férfi, 38 éves, én 31.

Tudom, sokak számára gyerekes ez a kérdés,de mit tegyek? Engedjem el?

2023. nov. 23. 22:40
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
Igazad van, előfordulhat... egyszer én is láttam egy férfit, akinek rákerestem a Facebook profiljára és láttam, hogy van családja.. Szóval biztos van ilyen is sok..
2023. nov. 24. 12:07
 12/29 anonim válasza:
Szánalmas vagy
2023. nov. 24. 12:09
 13/29 A kérdező kommentje:
12-es kifejtenéd? Ez nem az első sértegető kommented.. Mire jó ez?? 😅😅Csináld csak, Téged minősít
2023. nov. 24. 12:11
 14/29 anonim válasza:
Én szeretlek
2023. nov. 24. 12:13
 15/29 anonim válasza:
Úgyanmár! Se szánalmas, se gyerekes se naiv nem vagy! Azt hiszem ez a fickó, "talonba" tartott téged. Gondolom több vasat tartott a tűzbe, más nőkkel is levelezett, talált egy másik nőt, akivel eltöltheti a hétvégét, aztán majd rád ír, hogy bocs dolga volt.
2023. nov. 24. 12:52
 16/29 anonim válasza:
15: ne white knight-olj itt
2023. nov. 24. 13:09
 17/29 A kérdező kommentje:

Kedves Utolsó! Köszönöm szépen!

Igen, szerintem ez a legvalószínűbb eshetőség.

2023. nov. 24. 13:10
 18/29 anonim válasza:

Nem a kérdés a gyerekes, hanem a viselkedésed.

5 napig chatelgetsz, aztán nem vagy képes várni egy picit utána? Másfél nap?... Simán közbejönnek dolgok, közbeszól az élet. De az egód nem bírta elviselni, és csakazértis neked kellett letörölni ugye...

(Amúgy minek 5 napig chatelni, én hívom azonnal talira a nőt, kis ismerkedés után, vagy videóbeszélgetés ha bizalmatlan. Minek húzni az időt, vagy kihűl, vagy időpazarlás mert kiderül élőben hogy nem működik.)

Meg minek játszmázol itt hogy fuss utána vagy ne? Megint csak a hülye egód meg bizonytalanságod. Érdekel vagy nem? Ha érdekel akkor igenis teperj már egy kicsit.

2023. nov. 24. 13:14
 19/29 A kérdező kommentje:

Mármint 15-ös, Neked köszi!

18-as, ebben semmi játma nincs. Épp azért töröltem, amit Te is írtál. Az utolsó két levelére egy, másfél napokat kellett várni.. Úgy, hogy előtte nem ez volt a jellemző. Talán annyit jelezhezett volna, hogy ne haragudjak, de majd ír... Elfoglalt, úton van.. Stb. De nem.

Köszönöm a véleményed, bár ez a számonkérő hangnem és a minősítés nem túl korrekt.

2023. nov. 24. 14:20
 20/29 anonim válasza:

Már megbocsáss de akkor te nem fejezted ki magad kellőképp. Mert eredetileg azt írtad, hogy másfél napot kellett várni, egyszer. Most pedig kiderül, hogy ez valójában többször volt, tehát a vége felé már alig válaszolgatott, vagyis nagyon lassan. Nagy különbség van a kettő között! Mert egyszer előfordulhat, hogy közbejön valami, ha viszont alig ír, nehézkesen megy, akkor valószínűleg nem érdekled.

Egyébként nem mindig ilyen egyszerű ez hogy írjál hogy elfoglalt vagy blabla. Velem is előfordul, hogy nem jutok oda, hogy írjak, és rövid semmiséget meg inkább nem, mert meg akarom adni a módját. Vagy magam sem tudom még mennyire érdekel az illető, mit akarok tőle, ha bármit is. Szóval nem szándékos ignorálás, ez szimplán ilyen. Hidd el nők irányából ugyanez történik, sőt... Sokszor match után nem is válaszol, vagy köszönés után el is tűnik, nagyon nagy a lemorzsolódás. Ez ilyen, felesleges őrlődni rajta.

2023. nov. 24. 14:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!