Hiányzik az ölelés az életemből, hogy iktathatnám ki
magamból?
Figyelt kérdés
25 éves vagyok és még sosem volt barátnőm, sosem kerestem senki társaságát, sosem voltam szerelmes, egészen nyárig.
Találkoztam egy lánnyal, éreztünk valami szerelem félét, aztán egy ideig kavartunk, de mikor komolyra akartam fordítani a dolgokat és elhívtam randizni, akkor megijedt és eltűnt az életemből. Hónapokkal ezelőtt történt, a mai napig rossz kedvem van miatta, de igazándibol már nem a lány hiányzik, hanem az egymás irányába megnyílások, lelkizések, és hosszú ölelések amiket adott. Borzasztó gáz, férfi létemre elképesztően érzelmes vagyok, és nagyon hiányzik az hogy valaki hosszan megöleljen, de sajnos más lányokkal még egy kósza találkozásig sem jutok el, így szeretném valamivel csökkenteni ezt a vágyat. Hogy tehetném?
2023. nov. 19. 13:39
1/8 anonim válasza:
Intimitásra vágysz. Mivel még senkid sem volt, ezét érthető, hogy miért is volt neked ilyen fontos ez a lány. Először csak keress barátokat, akikkel tudsz mélyebben beszélgetni, és szerintem ezt a barátnő témát engedd el, mert minél görcsösebb vagy, annál jobban taszítod igazából.
2023. nov. 19. 13:56
2/8 anonim válasza:
Baráti ölelés is létezik.
2023. nov. 19. 14:11
3/8 anonim válasza:
Sokáig én is így voltam vele, de nem tudod kizárni, hogy törődésre vágysz.Hidd el én is próbáltam, de a mai napig nem sikerült.
Szerintem légy nyitott az ismerkedésre, sose lehet tudni! :)
24l
2023. nov. 19. 15:54
4/8 anonim válasza:
Családod, barátok? Ez egy tök természetes emberi igény, de igen, van aki "taktilisebb" típus már kb. babakorától.
2023. nov. 19. 16:24
5/8 anonim válasza:
20 éves lány vagyok, ugyanezt érzem, nem vagy egyedül, fel a fejjel!
2023. nov. 19. 17:21
6/8 A kérdező kommentje:
Barátoktól sosem kaptam ölelést, utoljára valamikor a középiskolában ölelt meg anno bárki, azért is esett jól. Van egy kollégám akivel nagyon jóban vagyok és vele szoktunk elmenni időnként lelkizni, meg ezenfelül 2 nagyon régi barátom, és ennyi. Inkább a minőségre szoktam törekedni, mint a mennyiségre, bár az utóbbi időben valamiért szeretnék új ismertségeket kialakítani. Változik az ember vagymi :)
2023. nov. 19. 19:42
7/8 anonim válasza:
Na tessék, kellett nő :D Lehet jobb lett volna ha nem is lett volna, nem igaz? Most nem hiányoznának ezek a szarságok... Mert ha nem vagy jó pasi, másikat nagyon nehéz lesz találni aztán sóvároghatsz a szeretet után életed végéig.
2023. nov. 19. 23:12
8/8 anonim válasza:
Szerezz egy macskát, vagy hosszú téli éjszakákon egy hajszárító is jó lehet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!