Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Ennyire taszító lennék?

Ennyire taszító lennék?

Figyelt kérdés

23 éves fiú vagyok akinek az életbe meg sose volt párja.Ez csak az egyik dolog.Még sose kaptam ölelés lánytól vagy esetleg puszit. Ölelés is csak hogy megkérdeztem szabad e de ha ezt se teszem akkor még azt se tapasztalom meg de most így leirva meg rendes ölelést se kaptam csókot meg pláne. Valamiért senki se akar a közelembe vagy csak visszaválaszolni hogy bocsi n vagy valami. Életemben a legtöbb tali egy lánnyal az 2 volt.Nem értem mi baja van velem minden lánynak.Figyelek nagyon magamra mindenbe de egyszerűen taszítom a másik nemet.Mindegyikkel normálisan beszélek,aranyos megjegyzést teszek valami dolgára stb.Közbe meg a környezetembe mindenki találja a párját,összeköltöznek,házasodnak meg minden én meg itt vagyok 0 élménnyel lánynál.

Valakinek valami ötlete van?

2020. júl. 12. 21:32
 1/6 anonim válasza:
Kép? Lehet, hogy nagyon visszataszító vagy, kinézetre vagy jellemre. Valami itt nem oké
2020. júl. 12. 21:42
 2/6 anonim válasza:
Lehet, hogy a kinézeteddel van a baj? Ezt egy kép alapján eldönthetjük, ha küldesz egyet. Vagy lehet más az ok, amit észre sem veszel. A lányoknak egyértelmű udvarlás kell, picit rámenősnek kell lenni, különben betesznek a friend zónába, onnan meg nincs menekvés. Bár ez sem állja a helyét, mert a barátok is megölelik egymást, és adnak egymásnak puszikat is ismerkedéskor.
2020. júl. 12. 22:55
 3/6 anonim válasza:

"Ölelés is csak hogy megkérdeztem szabad e". Én teljes mértékben megértem, hogy udvarias szeretnél lenni, vagy nem is tudom.. Viszont szerintem nem vagy elég tökös, belevaló srác. Számomra nagyon fura lenne, ha egy ilyet megkérdezne valaki, mivel ez amolyan természetes dolog. Főleg, ha egy bújós lánnyal vagy,ők igenis várják. Nyilván, nem ezt az egy szitut kellett volna kiragadnom, de ha kívülállóként jobban átnézed a kérdésed, szerintem megtalálod a választ. Szedd össze magad, és légy férfi! Éreztesd azt, hogy "védelmezed" őt, hogy biztonságban érezze magát melletted. Nyilván, nem azt mondom, hogy légy Hulk. Na meg meglehet, hogy lett volna már jó pár csókod, csak egyértelműen a legtöbb lány azt várja, hogy a fiú kezdeményezzen, főleg, ha még neki is te lennél az első.

Ez az egész csak egy lány gondolata. Talán nem úgy van, ahogy gondolom,de ha szeretnél erről bővebben beszélni, akkor dobj egy üzit.

2020. júl. 12. 23:00
 4/6 anonim válasza:
ha küldesz képet, szívesen adok tanácsot, min változtass! Öltözködés, stílus, frizura,stb
2020. júl. 18. 08:36
 5/6 Dorci1999 válasza:
A lányok kegyetlenebbek ismerkedés során mint a srácok. Ezt lányként mondom, tapasztalat, meg ellenkező nemű barátoktól tudom.
2020. júl. 20. 01:39
 6/6 anonim válasza:
hát sajna a prosti is szóba jöhet ilyenkor én is hasonló helyzetben vagyok.
2021. ápr. 10. 11:16

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!