Hol lehet gamer lányokkal ismerkedni?
Ha hirdeted, az biztos, hogy nem fog működni.
Ha ismerkedsz, az működhet.
„ha azt hiszed hogy a valóságban is úgy néz ki egy gamer lány mint instán akkor nagyon tévedsz”
Két olyan lányt is ismerek akik rózsaszín cuccokat, combzoknit, platformos cipőt, szoknyát viselnek, frufrujuk van stb és gamerek. De alig van időszak még szinglik.. jelenleg is foglaltak mindketten. A harmadik ilyen lányt azért nem említettem, mert már sajnos nem játszik, de ő kb az a szint külsőre, aki top1% lenne onlyfansen ha élne ilyesmivel:D
Szóval vannak ilyenek, csak épp piszok nagy mázli kell akkor is hozzájuk, ha alapvetően magabiztos, karakteres, jó dumás, jóképű pasi valaki.
#25 Nem akarok boomereskedni, de most fogok, mi a farok lett ezzel a világgal?
"Szóval vannak ilyenek, csak épp piszok nagy mázli kell akkor is hozzájuk, ha alapvetően magabiztos, karakteres, jó dumás, jóképű pasi valaki."
És az a legnagyobb gáz, hogy ezek még válogatnak, hogy milyen legyen a pasi, mennyire legyen jóképű, megáll az eszem b.szki, pszichológus kéne mindnek aki a játékon, meg a szerepjátékokon kívül így öltözködik, nem kapcsolat. Az tuti, hogy történt velük valami gyerekkorukban, nem figyeltek oda eléggé rájuk, vagy fene tudja..
En is gamer lany vagyok, de nekem ne irjon senki mivel jo megvagyok a gamekbe a sajat kis barati korommel.
20l
Egyebkent a kerdesedre valaszolva a gamekbe probalhatsz ismerkrdni emberekkel, csak a tobbsegje tiltani fog vagy nem fogja "eszrevenni"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!