Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Hol lehet gamer lányokkal...

Hol lehet gamer lányokkal ismerkedni?

Figyelt kérdés
Tinderen nem igazán találni efféléket, a többi társkereső meg gyakorlatilag halott.

2023. nov. 9. 22:41
1 2 3
 11/27 anonim válasza:
Twitchen
2023. nov. 10. 08:06
 12/27 anonim válasza:
Nem tudom, de akkora baromságot álmodtam.
2023. nov. 10. 08:13
 13/27 anonim válasza:

KÉrdező, neked komolyan eszedbe jutott gamer lányokat társkeresőn vagy akármilyen ilyesmi felületen keresni?:D

Végre egy olyan tulajdonság ami alapján baormi könnyű ismerkedni.

Na, mit cisnálnak a gamer lányok? Na? Hát gamelnek, te eszes!:D

Ráadásul a játék által még azt is tudod szűrni, hogy milyen típusú érdeklődési köre legyen, mert nyilván másfajta gamerek vannak egy Starcraft multi szerverén mint egy APEXben. És nyilván megint mások WOWon.

De ha fővárosi vagy, ott van még a Barcraft vagy esetleg a Vault51 is, mint gamer bárok, ahol ugyan megfordulnak nem gamerek is, de őket ki tudod szúrni viszonylag könnyen, mert fogalmuk sincs mit rendelnek a pultnál (mert ugye az italok játékbeli fogalmak, nevek mentén vannak elnevezve).

2023. nov. 10. 20:46
 14/27 A kérdező kommentje:
13: hat nem tudom milyen világban élsz, de ha játszanál azokkal a gamekkel amiket megemlítesz tudnál hogy az sc pl. halott.
2023. nov. 10. 20:56
 15/27 anonim válasza:

Nyilván nem az első részre gondoltam.

Még a SWINE, sőt, a Jedi Academy szerverei is élőek, ami engem tökre elképesztett:D

2023. nov. 10. 21:02
 16/27 anonim válasza:
De amúgy meg tökmindegy, nem a konkrét játék volt a lényeg, hanem az, hogy flemész multi szerverekre és annyi, és nyilván olyan játékon nézelődj amit szeretnél, ha a csaj is szeretne. És akkor helyettesítsd ezt be olyan játkokkal amik szerinted okésak, tökmindegy.
2023. nov. 10. 21:03
 17/27 anonim válasza:
és ha én csak single playerekkel játszok és gamer barátnőt szeretnék olyankor mi van?
2023. nov. 10. 21:06
 18/27 anonim válasza:

Az szívás, tekintve, hogy a gamerek nem gamerként szokták azonosítani magukat.

De még mindig ott van a Barcraft.

2023. nov. 10. 21:10
 19/27 anonim válasza:
de szociális fóbiás is vagyok, nem akarok bárokba menni
2023. nov. 10. 21:13
 20/27 anonim válasza:

Oké kérdező.

Nézz körül most ott ahol vagy.

Látsz ott csajt?

Ha nem, akkor tudomásul kell venned, hogy bizony valahova máshova kell menned, hogy láss.

Ha meg pszichés problémád van, akkor először gyógyulj meg. Pszichológus vagy pszichiáter tud segíteni.

2023. nov. 10. 22:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!