Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Miért nem ír vissza a lány?...

Miért nem ír vissza a lány? Elkezdtünk írogatni ma, és délelőtt óta nem írt vissza. Szerintetek lerázott vagy csak más dolga van?

Figyelt kérdés

2023. nov. 3. 20:01
1 2 3 4
 21/36 anonim válasza:
Kérdező, neked nincs véletlenül más dolgod? Nem mondod komolyan, hogy besértődsz, mert valaki két napig nem válaszol? Szar lehet, ha valaki ennyire rá van függve a netre. És utána csak így ültél a monitor előtt és vártad, hogy mikor válaszol, vagy mi? Ezzel telnek el a napjaid? Munka? Suli? Barátok? Hobbi?
2023. nov. 4. 17:26
 22/36 anonim válasza:
Tőled sem várja el senki, hogy vadidegeneknek este írogass, és életjelet adj magadról. Az, hogy te így teszel, az a te döntésed. A legtöbben viszont valószínűleg nem fognak még este is veled foglalkozni, főleg ha nem is ismernek, mert csak egyszer beszéltetek.
2023. nov. 4. 17:32
 23/36 anonim válasza:
ha lány lenne, akkor is ezeket mondanátok neki? nem hinném. 🙂
2023. nov. 4. 17:34
 24/36 A kérdező kommentje:

Úgy látom neked se erősséged az olvasás. Leírtam már, hogy este megnéztem hogy írt e, nem írt, kiírtam ezt a kérdést. Nem ültem a monitor előtt malmozva, ne aggódj. Ha nem tudod felfogni ezt ötödjére sem (kb ennyiszer írtam már le) akkor nagyon nagy bajok vannak az értelmi képességeiddel. És akkor tőled is megkérdezem 21eske; te is úgy beszélsz bárkivel, hogy kérdezel valamit, 5 nap múlva válaszol, majd te is 5 nap múlva megint írsz neki? Hát nagyon élvezetes és mély beszélgetés lehet.

2023. nov. 4. 17:35
 25/36 anonim válasza:
24. azok a beszélgetések jobbak mikor évente egyszer chateltek de azt is szülinap miatt? nem mindenki szeret üzengetni, én pl igen, és ha nem írok vissza valakinek azonnal akkor nem is érdekel igazán a gyerek. de az tény ha neked ez nem okés hogy offolnak akkor skippeld a csajt, ilyen egyszerű, csak az emberek szeretik megbonyolítani :)
2023. nov. 4. 18:00
 26/36 anonim válasza:
Nyifi-nyafi :'((
2023. nov. 4. 18:59
 27/36 anonim válasza:
Ne foglalkozz a sok kis frusztrált,kukacverő,fotelcsillagharcos kisfiúval kérdező,meg fogod találni a megfelelő lányt.
2023. nov. 4. 22:14
 28/36 anonim válasza:

Minek nézegeted hogy írt e?

Buktad.

2023. nov. 6. 15:38
 29/36 A kérdező kommentje:
A sok kis taknyos rosszindulatú egybites kisfiúnak akik kötöszködni jöttek csak ide; nektek üzenem, hogy már visszaírt, úgyhogy menjetek szépen, és máshol írjatok idióta rosszindulatú kommenteket. Köszi.
2023. nov. 6. 16:27
 30/36 anonim válasza:
29,ez szép volt. :)
2023. nov. 6. 16:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!