Miért nem ír vissza a lány? Elkezdtünk írogatni ma, és délelőtt óta nem írt vissza. Szerintetek lerázott vagy csak más dolga van?
Megértem hogy frusztrált vagy a saját életeddel, ezért fontos gyakorin kötekedned, hogy keménynek érezd magad :)
Nem egész nap néztem, este néztem rá, és láttam, hogy nem írt.
És én is a 11es véleményén vagyok, nem hiszem, hogy valakinek nincs 2 percet egy üzenetet megírni. Nem azt mondtam hogy órákon át chateljen velem.
"Ma kezdtetek beszélgetni, és délelőtt óta nem ír, és te már kombinálsz??"
Látom nem sikerült az apró mazsolányi agyaddal felfogni a kérdés kiírásának időpontját. Nem, nem ma beszélgettünk, mivel nem ma írtam ki a kérdést, kedves válaszoló. Ahogy látom olvasni sem tudsz, mert az se jutott el az egybites agyadig, hogy nem egész nap vártam rá, hanem este, nap végén megnéztem hátha írt. Én ha tudom hogy valakivel beszélgettem, viszont nem írok vissza egyből mert dolgom van, akkor azért a nap végén amikor már nincs dolgom, akkor írok neki valami rövidet, és nem 3 hét múlva jelentkezek, képzeld.
Remélem ezt a kommentem már sikerül elolvasnod és értelmezned a kis buta fejeddel és mogyorónyi agyaddal :D
Gratulálok, te is nagyon értelmes ember lehetsz ha ennyit sikerült megnyilvánulnod. Nagyon hasznos volt.
Akkor most megkérdezném azokat akik itt életteleneznek engem;
Ti úgy szoktatok beszélgetni valakivel hogy ír nektek valaki, aztán majd valamikor több nap múlva visszaírtok? Tudom, hogy szeretitek fontos embernek gondolni magatokat, akik elhitetik magukkal, hogy "jajjj nincs időm egy darab üzenetet megírnom, ami kb 1 percbe se telt volna"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!