Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Miért nem ír vissza a lány?...

Miért nem ír vissza a lány? Elkezdtünk írogatni ma, és délelőtt óta nem írt vissza. Szerintetek lerázott vagy csak más dolga van?

Figyelt kérdés

2023. nov. 3. 20:01
1 2 3 4
 11/36 anonim válasza:
Nehezen hiszem el, hogy nincs valakinek 2 perce válaszolni. Gyanítom, nem egy elfoglalt cégvezető vagy állandó teendővel leterhelt anyuka a lány. Szimplán szarik rád, ez a ,,nincs ideje egy egész nap 2 sort írni" kamu.
2023. nov. 3. 23:02
 12/36 anonim válasza:
Ha gyakoriról származik akkor sok jót ne várj, itt nagyon beszari lányok vannak, volt már talit beszéltünk de mindig volt vmi kifogás az itteniek esetén. Nem hiába beszél itt vki gondok vannak sokszor
2023. nov. 3. 23:09
 13/36 anonim válasza:
van élete, nem ugy mint neked hogy azt nézed egésznak h vissza irt e 😆
2023. nov. 4. 07:50
 14/36 A kérdező kommentje:

Megértem hogy frusztrált vagy a saját életeddel, ezért fontos gyakorin kötekedned, hogy keménynek érezd magad :)

Nem egész nap néztem, este néztem rá, és láttam, hogy nem írt.

És én is a 11es véleményén vagyok, nem hiszem, hogy valakinek nincs 2 percet egy üzenetet megírni. Nem azt mondtam hogy órákon át chateljen velem.

2023. nov. 4. 09:23
 15/36 anonim válasza:
Bármi közbejöhetett neki is, plusz valószínűleg nem az lesz neki a legfontosabb, hogy egy számára vadidegen embert helyezzen az első helyre. Ha igazán érdekled, akkor folytatni fogja veled a beszélgetést. Egy délután még nem a világ, még nem is ismeritek egymást annyira, tőled sem várja el senki, hogy ha ír neked, akkor ismeretlenül is azon törd a fejed, hogy mikor tudsz neki válaszolni. Nem tartoztok egymásnak semmivel, fordított helyzetben te sem tartoznál neki azzal, hogy délután vagy este bejelentkezz, hogy mi a helyzet. Ha már komoly kapcsolatban vagytok, akkor oké, de egy ismeretlen embertől nem várható el, hogy délután vagy este már írjon is, ha délelőtt beszélgettetek. Értem én, hogy szeretsz vele beszélgetni, és várod a válaszát, de egyikőtöknek sem kötelessége helyzetjelentést adni.
2023. nov. 4. 11:12
 16/36 anonim válasza:
+sok fiuk irnak a lanyoknak
2023. nov. 4. 11:54
 17/36 anonim válasza:
Ma kezdtetek beszélgetni, és délelőtt óta nem ír, és te már kombinálsz??? Te normális vagy? :D Unakozó incel lehetsz, aki nonstop a képernyőre van tapadva, és ha valaki pár óra hosszat nem válaszol, már hisztizve vergődsz. Keress magadnak valami értelmes elfoglaltságot, a csaj meg reméljük látja, hogy itt picsogsz, és soha többet nem ír vissza.
2023. nov. 4. 15:30
 18/36 anonim válasza:
Istenem.... De egy élettelen nyomorék lehetsz. -.-
2023. nov. 4. 15:35
 19/36 A kérdező kommentje:

"Ma kezdtetek beszélgetni, és délelőtt óta nem ír, és te már kombinálsz??"

Látom nem sikerült az apró mazsolányi agyaddal felfogni a kérdés kiírásának időpontját. Nem, nem ma beszélgettünk, mivel nem ma írtam ki a kérdést, kedves válaszoló. Ahogy látom olvasni sem tudsz, mert az se jutott el az egybites agyadig, hogy nem egész nap vártam rá, hanem este, nap végén megnéztem hátha írt. Én ha tudom hogy valakivel beszélgettem, viszont nem írok vissza egyből mert dolgom van, akkor azért a nap végén amikor már nincs dolgom, akkor írok neki valami rövidet, és nem 3 hét múlva jelentkezek, képzeld.

Remélem ezt a kommentem már sikerül elolvasnod és értelmezned a kis buta fejeddel és mogyorónyi agyaddal :D

2023. nov. 4. 15:43
 20/36 A kérdező kommentje:

Gratulálok, te is nagyon értelmes ember lehetsz ha ennyit sikerült megnyilvánulnod. Nagyon hasznos volt.

Akkor most megkérdezném azokat akik itt életteleneznek engem;

Ti úgy szoktatok beszélgetni valakivel hogy ír nektek valaki, aztán majd valamikor több nap múlva visszaírtok? Tudom, hogy szeretitek fontos embernek gondolni magatokat, akik elhitetik magukkal, hogy "jajjj nincs időm egy darab üzenetet megírnom, ami kb 1 percbe se telt volna"

2023. nov. 4. 15:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!