Hogyan szólítsak le valakit az utcán aki nagyon tetszik, de nem ismerem?
Kb 1,5-2 éves a profilom és mindenidők óta osztozunk rajta tesómmal. Ezért gondoltuk, hogy ne csak a nevünket tegyük össze, hanem valami közös tulajdonságot is tegyünk bele, és akkor ez a lovak voltak, így jött a horsefan kifejezés, és nem amiatt amire te gondolsz.
Egyébként azóta tesóm otthagyta a lovaglást, vagy legalábbis feleannyit jár, mint azelőtt, mert elkezdett azóta röpizni és azt jobban előtérbe hozza mint a lovaglást.
Ha valami más még érdekel életemről, akkor igen, van egy fiú akivel lehet, hogy nemsokára végre összejövök, húgom meg jóideje kinézete magának azt a másik fiút,csak alig bírt hozzászólni, de fogadni mernék, hogy valamennyire a fiúnak is tetszik ő. És igen, mostanra ért el az agyáig, hogy beszélni is kéne vele ha akar kapcsolatot. Én ezt meg bátran leírom, hadd lássa az a fiú is aki tetszik a Bernadettnek, mert ő meg nemrég elment aludni, úgyhogy holnap tuti, hogy tesóharc lesz, de legalább talán összejön a sráccal! ;))
28: Köszönöm hogy válaszoltál még egy ilyen kényes téma említése ellenére után is. Ez volt a másik tippem, hogy valaki köztetek szereti a lovakat. (: Gyönyörű állatok, és mint mozgás/sport nevezzük inkább szimbiózisnak is kiemelkedő. Rengeteg mindenre megtanít. Kezdve a gondozására, javítja a mozgáskoordinációt, és rendkívül erősíti a testet. A lovaglás rengeteg izomcsoportot igénybe vesz, és megfigyelése szerint a lovagló lányok erősek. Sok mindent mesélhetnék még a témával kapcsolatban, de nem akarom a végtelenségig húzni a válaszom, és a fényezést sem. A családomnak is voltak lovaik, még pár évvel korábban. Szóval csak annyit szereznék mondani, hogy köszönöm a válaszod, a magyarázatot, és hogy nem sajnáltad tőlem a betűket. Kívánok nektek sok szerencsét és sikert az életben, és a fiúzáshoz. Szép éjszakát kívánok nektek. Jóéjt! (:
u.i.: Ezek szerint te még lovagolsz?
Most őszintén nem tudom, hogy mi lesz, mert ez a legkényesebb téma amit fel lehet neki hozni, főleg tesóként. Csodálkoztam is, hogy ki is írta kérdésnek magától, mert előtte még engem próbált megkérni, hogy írjak helyette NORMÁLISAN egy kérdést, aztán szerintem megelégelte, hogy mindig bökdöstem ha az a fiú a közelünkben volt, meg próbáltam szerelmes levelet írni helyette, emellett az egész estés beszélgetések között vagy 30x el kellett regélnem neki, hogy én hogyan kezdtem fiúkkal barátkozni, de hát csak nem bízik annyira meg bennem, mert hát mégis csak a tesója vagyok...
Bár nemtom, hogy meg fogja-e találni az a fiú ezt a kommentet, de minden esetre szorítok nekik, hogy összejöjjenek!
Tesóharchoz: ugye fizikailag én vagyok az erősebb, de ha ezt látja, akkor szerintem elszántabb lesz, mint bármikor máskor valaha XD és ez is olyan lesz, hogy anyám jön be békíteni, de még 1 hét után is ugyanúgy megy a csínytevés, a hajgumik eldugása és bizonyos tárgyak kisajátítása...
És jóéjt! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!