Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Hogyan szólítsak le valakit...

Hogyan szólítsak le valakit az utcán aki nagyon tetszik, de nem ismerem?

Figyelt kérdés
Mindketten közép suliba járunk
2023. okt. 20. 19:14
1 2 3 4
 11/34 anonim válasza:

(Lány vagyok) Nekem volt ilyen, sőt fiatalabb koromban meg mégtöbb fiú is tetszett az utcán!

Én általában először felveszem vele a szemkontaktust, legalábbis keresem, aztán amikor észrevett elmosolyodok, elnézek, várok egy kicsit, aztán visszanézek. Ha ő is visszanéz rád, akkor valószínűleg tetszik neki valami benned, mert különben nem fordulna vissza. Aztán meg nyílván ha nem akarod úgy kezdeni a beszélgetést, hogy "Szia, én X/Y vagyok, téged hogy hívnak? Hova jársz suliba/dolgozni?" stb, akkor nekem egy jól bevált kérdésem a "Szia! Bocsi a zavarásért, de meg tudnád mondani, hogy mennyi az idő?". Ekkor általában válaszolnak, és innen már többfelé el tudod vinni a beszélgetést pl, hogy melyik busszal megy, (ha egy állomáson találkoztok) ottani lakos-e, vagy csak nyaral,esetleg máshonnan jött, nyílván ugye a suli, miért van itt, mit sportol, hobbik, család, stílusa stb. Innentől már tényleg rád van bízva. Én még egy dologra szoktam figyelni! Ha nem mondja, hogy siet, de ettől függetlenül folyton a telóját nézi, azon foglalatoskodik, akkor valószínűleg nem talál érdekesnek, bár ilyenkor érdemes ettől függetlenül rákérdezni, hogy fontos-e amit csinál vagy valamit. Ha ezután lerakja a telóját, és veled beszélget, akkor az azt jelenti, hogy pillanatnyilag fontosabb vagy neki, mint pl beszélgetni egy másik haverjával. Vagy csak bántja a bűntudat, hogy nem figyelt rád, ezért illedelmesen folytatni akarja a beszélgetést.

De tényleg végtelen a paletta amin tudsz kb bármit csinálni, ez csak az én példám. Remélem azért valamit segít!

2023. okt. 20. 22:38
 12/34 anonim válasza:

11,ez így szokott menni:

-Szia,bocsi,nem tudod,hogy mennyi az idő?

-De,11.

-Ühüm,köszi.

-Ok.

-...

-...

2023. okt. 20. 23:16
 13/34 anonim válasza:

Pont ezért írtam a buszos példát, mert ha ugyanazzal a busszal mentek, akkor lehet az hogy megkérdezed, hogy miért megy oda, vagy csak simán mellé ülsz a buszon, ha zsúfoltabb...

Persze ha valaki egy kicsit visszahúzótott típus az ismerkedésnél, ami sajnos a fiatalok többségére igaz, ha az olyasvalaki aki tetszik is neki, akkor szokott elsülni az a rövid "sablonbeszéd" amit te hoztál pèldának, ezért is hoztam több szituációt, hogy legyen miből válogatnia annak, aki megakadna ott ahol te abbahagytad.

Persze ebben teljesen igazad van, de én általában tovább tudom vinni a beszélgetést. Csak arra gondj, hogy ő is csak egy új ember akit kicsit meg akarsz ismerni, ne pedig az járjon a fejében, hogy "Úristen, ő a crushom! Mit mondjak??"

2023. okt. 20. 23:27
 14/34 anonim válasza:
11: Ja ez az idő kérés nálam is sántít. Egyszerűen elvonná arról a figyelmemet, hogy az a lány tetszik, és a segítség nyújtásrs terelné a figyelmemet. Pedig előtte lehet hogy valóban tetszett, és már gyűjtottem a bátorságom hogy odamenjek hozzá, és megszólítsam, ehelyett rövidre zárt azzal hogy megkérdezte, és én elmondtam neki a pontos időt. Innen már 50-50% az esély lesz e második kérdés, hogy pl te figyu, lenne kedved meginni valamit? Vagy valami hasonló. Szóval ezt az idő kérdést mindenképp egészítsd ki valahogy. Ezenkívül nekem inkább gyanúra adna okot, mert ma már mindenki zsebében ott lapul az okosteló. Az idejét sem tudom már mikor szorultam más segítségére ezzel kapcsolatban. De mától tudni fogom, hogy akinidőt kérdez, az valójában randit kér. 😅 Amúgy a válaszoló személye is kétes. Egy másik kérdésben pont ő kér segítséget leszólítással kapcsolatban. Másnak meg ad választ a témával kapcsolatban. Szóval előbb a saját ház táján legyen rend. Szerintem. De ezt ne vedd sértésnek. Inkább mint kritika. 30/F
2023. okt. 20. 23:30
 15/34 anonim válasza:
13,a csajok nagy része nem ismerkedik idegenekkel,mert nekik az ijesztő,ahogy elnézem.Meg a csajok szokták várni a nyitást.De én már ráuntam a nyitásokra,mert csak a flegma fejeket vágták rám.
2023. okt. 20. 23:33
 16/34 anonim válasza:

Igen, igazad van amit mondasz, de te is írtad, hogy 30 éves vagy. Azért 15-20 évvel ezelőtt nagyobb eséllyel kérdezték meg az időt, mint mostanság. Erre a telefonos dologra nem tudok mit mondani, de ha már elkezdesz vele beszélgetni, akkor már megvan az első lépés és nem egy újabb "Már megint nem mertem hozzászólni" érzéssel mész haza, hanem egy "miért nem beszéltem tovább vele?" érzéssel, bár őszintén nem tudom, hogy melyik a jobb 😅.

De ha pl maradunk a buszmegállós példánál és tegyük fel, hogy helyi és gyakran megy azzal, amivel ő is,akkor egyszer meg vagy ő, vagy az aki tetszik neki, de valaki legalább csak egy röpke "szia"-t fog egyszer köszönni ami szintén egy "level up-ot" fog jelenteni mindkét félnek.

Az a baj, hogy én helyes srácokkal inkább pályaudvaron vagy buszmegállóban találkoztam, úgyhogy nagyon más példám nincs...

Innentől inkább átadom a helyet a mostani tizen-huszon éveseknek. Végülis inkább az ő generációjuk

~(°ー°)~

2023. okt. 21. 00:07
 17/34 anonim válasza:

16: hanem egy "miért nem beszéltem tovább vele?" érzéssel

Annyira cuki voltál, hogy ezt leírtad. ❤️ A mai napom ezzel a gondolatoddal te írtad meg a kedvenc mondatom. 🥰

2023. okt. 21. 00:16
 18/34 anonim válasza:
Köszi! Én csak azt írtam amit én is éreztem még amikor ilyen fiúk után futottam XD
2023. okt. 21. 00:30
 19/34 anonim válasza:
18: Ezt nagyon átéreztem, mert én sikerélménynek éltem meg ha odamertem menni egy lányhoz leszólítani, és beszélgetni. (:
2023. okt. 21. 00:34
 20/34 anonim válasza:
Úgyhogy lecke a többieknek: ODA KELL MENNI HOZZÁ ÉS KÉSZ! Az hogy mit mondasz már mindegy de egy kisebb sikerélménynek fogod majd elkönyvelni magadban, aztán meg akár 4 napon keresztül is tudsz úgy virítani, csak azért mert megszólítottad, mintha a kezedet kérte volna meg! Úgyhogy igazából magyarázhatunk itt, de az elején nyílván mehet a sablonszöveg, aztán amikor már látod kb a személyiségét, akkor már tudni fogod, hogy nagyjából mit kérdezz tőle, a többi meg utána magától jönni fog!
2023. okt. 21. 00:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!