Lányok,valakinek nem lenne kedve ismerkedni? De komolyan nem alkalmi szórakozás meg ilyesmi..
Nem tisztem megvédeni a 8ast de mégis megteszem. Ő nem azt mondta hogy az vagy, hanem arra asszociál akaratlanul is a hasonló szövegekből. Egyébként én is, és gyanítom még sokan mások is.
Amúgy elolvastam amit a 9-es válaszodban írsz kérdező. Lehet jó nagyot tévedek most, de én azt tanácsolnám hogy hasonlót próbálj keresni mint te magad. Aki szintén járt már odalent, és hasonlókat éltetek meg. Így fogja tudni értékelni is őszintén és jól. Nem pedig kihasznál, mint az előző nőd.
Tényleg nem a drogos, stb. férfiak a nyerők.. inkább szánalmas az, aki azért csinálná ezt, mert menőnek hiszi.
Lehet olyan kéne melléd, akivel együtt szidhatjátok ezt a mocskos világot.
De ez nem egy pozitív látásmód, nem mézesmázolni kell nyilván a rosszat, de valahogy azért a jót is érdemes észrevenni, mert néha több jó van, mint rossz, csak nagyobb a hangja a rossznak.
Ne hagyd magad elúszni az áradatba, inkább a jót keresd, ami boldoggá tesz és lehet találsz majd valakit, akivel a JÓT tudod megosztani elsősorban. Aztán a rosszat is együtt átvészelitek. Egyetértek az előttem szólóval, próbálj lelki nyugalomra találni.
És igen, ez a hercegnős szöveg kicsit ijesztő, én nem akarnék senkinek az élete értelme lenni... nekem ez lebilincselő lenne és azt gondolnám semmi örömet nem lel amúgy és ha netalán szakítok vele mit csinál? Öngyilkos lesz? Nem az én bajom, de ilyennel eleve nem állok le :"D
24/n
8-as vagyok. Nem beszólni akartam, és nem is megsérteni. Csupán egyből ez a kép ugrott be. Remélem emiatt nincs harag :D
Menj valami könyvklubba aztán ott próbálkozz. Kicsit művészléleknek tűnsz nekem az utolsó írásod alapján. Ott lehet vevőek az ilyen dumákra és nagyobb sikered lesz.
"szeretném ezt a csodát ami bennem van megosztani"
"Szeretném ezt a sok jót ezt a hatalmas szívet megosztani valakivel"
"mindenki egy egész egyedül is nem kell ahhoz két ember tudom jól"
Sajnos be kell látni hogy az ilyen típusú férfiak nem mindenkinek jönnek be. Ez nem azt jelenti hogy reménytelen a helyzeted, sose add fel a társkeresést. Csupán növelni kell az esélyeidet azzal, hogy olyan környezetbe és szituációkba helyezed magad, ahol nagyobb eséllyel találsz hozzád hasonlókat. Mint mondtam, könyvklubb, festészet, színészkedés, akár agyagozás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!