Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Lányok,valakinek nem lenne...

Lányok,valakinek nem lenne kedve ismerkedni? De komolyan nem alkalmi szórakozás meg ilyesmi..

Figyelt kérdés
Tudom hogy a lehető legrosszabb helyen próbalom,de gondoltam nem vesztek vele. 23 éves vagyok és keresem a társam,keresem azt a lányt aki az én igaz barátom és párom egy személyben,aki az én hercegnőm,akit tisztelehtek és szerethetek,akit a tenyeremen hordozhatok,szóval keresem az én életem nőjét.valamiért sehol sem sikerül semmi... Pedig nincs baj a kinézetemmel,nem vagyok beteg hála Isten,semmi gond nincs velem úgyérzem,de mégsem akar senki megismerni.Nagyon szeretnék megismerkedni valakivel. Csak adjatok valami jelet lányok valahogy. Facebook-on felfedem kilétem de itt nemszeretném, küldjétek el a profilotok linkjét ide és bejelöllek face-n. Komolyan szeretnék ismerkedni, barátkozni. Isten látja lelkem Jó ember vagyok. :)
2023. okt. 19. 17:50
1 2
 1/18 anonim válasza:
Nincs!!!
2023. okt. 19. 17:58
 2/18 anonim válasza:

Őszinte leszek és kíméletlen.

Tudod nem a helyszín a probléma. A szöveg a baj, és a hozzáállás.

2023. okt. 19. 18:04
 3/18 A kérdező kommentje:
És mit gondolsz,mi azzal a baj ha valaki normális? Mit gondolsz mit kellene változtatni? Ha valaki nem egy drogos K**g vagy egy alkoholista Sz*r,ha valaki nem hazudozik,inkább tiszteli a másikat az rosz? Mégis milyen világban élünk? Át kellene változnom egy fentebb felsoroltakhoz hasonló Sz*rházivá ahhoz hogy legyen barátnőm? Hát meg a f**mat,akkor inkább egyedül leszek. Ez az egész világ velejében romlott,és undorító. Szégyen gyalázat hogy így működik ez az egész. A jó embereknek kellene boldognak lennie,nem pedig az értéktelen, senkiházi, undorító f**rgeknek. De sajnos nem így van...gratulálni tudok,de tényleg....akinek nem inge nem veszi...
2023. okt. 19. 19:18
 4/18 A kérdező kommentje:
Ha az ember nincs szét tetoválva,nem drogozik iszik meg dohányzik,és nem hazudik lop csal,akkor már nem is ember...hát gyönyörű...
2023. okt. 19. 19:19
 5/18 anonim válasza:
A nők nem ilyen embert keresnek mint amilyen te vagy. És a válaszaidat is olvasva, nem is járnának veled jól. Még ha te azt is gondolod magadról. Elhiszem hogy jót szeretnél, de ebből nem az sül ki, és ezt a nők tudják. Ezért vagy hanyagolva, elkerülve. 30/F
2023. okt. 19. 19:23
 6/18 anonim válasza:

Félreértesz. Én most nem beszólni akartam neked és nem megalázni téged. Arra tudtam volna nagyon aljas dolgokat is hozni. Ez segítő szándék volt, hogy az ilyen szövegre általában nem vevők a nők. De ha nekem nem hiszed el, próbáld ki és látni fogod magad is.

Egyébként némi frusztrációt vélek felfedezni, ami szintén nem túl szerencsés.

2023. okt. 19. 19:23
 7/18 A kérdező kommentje:
Isten őrizz dehogy, természetesen ez csak beszélgetés és énis szimpla kérdésnek szántam félre értés ne essék,de egyszerűen nem értem ennek a világnak a működését,miért van ez így? Nagyon sokszor próbáltam csak egy egyszerű sziával kezdeni a beszélgetést,de arra sem reagál senki,nemtudom mit csinálok rosszul,de én csak egy társat szeretnék akiben bízhatok és nem többet... köszönöm egyébként az őszinte válaszokat igyekszem tanulni belőlük,de úgy érzem lassan jobb ha elfogadom a sorsom és beletörődök hogy egyedül vagyok és így is maradok...
2023. okt. 19. 19:28
 8/18 anonim válasza:

Amíg ilyen a hozzáállásod, addig nehézkesen lesz lány aki szívesen ismerkedne. Alapból tévedésben élsz ha azt hiszed hogy drogos, alkoholistának kell lenni ahhoz hogy vonzóvá válj. A te bajod az hogy túl sok mesefilmet néztél, de a való élet nem fekete-fehér.

"aki az én hercegnőm,akit tisztelhetek és szerethetek,akit a tenyeremen hordozhatok,szóval keresem az én életem nőjét"

Papíron jól hangzik, de hidd el hogy ez a duma sosem lesz nyerő. A hozzáállásodon kéne változtatni. Nem ismerlek és látatlanban nem is akarlak becsmérelni, de akaratlanul is amikor ilyeneket olvasok és hallok, mindig egy kövér, zsíroshajú kocka jut eszembe, akinek az egyetlen hobbija a videójátékozás és a sorozatnézés, nincs mögötte szociális háló, nincs semmi tapasztalata az emberekkel, nem hogy a nőkkel. Mozdulj ki, találj valami hobbit, tedd rendbe az önbecsülésed, a többi meg jön majd magától. Ezt a Disney dumát meg felejtsd el, ezzel nem fogsz becsajozni soha

2023. okt. 19. 19:33
 9/18 A kérdező kommentje:
Húha hát ez nagyon mellé talált😃 én nem vagyok dagadt 66 kg vagyok és rengeteget dolgozok,sosem játszok számítógépen,hisz időm sem lenne rám én maszekolok inkább a hivatalos munkám mellett szóval nem lenne rá időm,hát a szocializmusról annyit hogy alapvetően a környezetemben szeretnék az emberek jó kedélyű segítőkész vagyok ha mondhatom így illetve igyekszem ilyen lenni én bárkinek bármikor segítek bármiben,szóval van némi tapasztalatom a nagyvilágban,mindemellett kiemelném a rettenetes gyerekkoromban,ami fogalmazzunk úgy hogy rendesen megedzett...szóval nem vagyok egy elveszett gyerek sőt...nagyon sok mindent elértem már és tele vagyok tervekkel,párom is volt nemrégen de szakítanom kellett vele mert nagyon nem mentek simán a dolgok,megtettem érte amit tehettem ami tőlem telhető de nagyon hálátlan volt és nagyon sok fájdalmat okozott,legyen most ennyi elég..szóval egyszóbak is száz a vége nem vagyok én egy elcseszett ember csak kedves,igen még létezik ilyen ez van...ja és a hajam sem zsíros 🤣🤣
2023. okt. 19. 19:44
 10/18 A kérdező kommentje:
Elnézést a helyesírási hibákért,hajnali 03:00 kor keltem elég fáradt vagyok
2023. okt. 19. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!