Mik a tapasztalataitok ezen az oldalon való társkereséssel? 20-30 korosztály
3 barátnőm volt innen, pár lazább, pár baráti kapcsolat, több beszélgetés, évekig tartó levelezés stb.
Sok a hülye itt, de vannak normálisak akikkel lehet tartósabban is normális kapcsolatot ápolni. Ezek az emberek ugyanúgy ott vannak a való életben is, de sokan virtuálisan nehezebben detektálják a hülyéket, vagy épp a hülyék jobban rejtik el a valódi énjüket.
30F
Régen nagyon sok emberrel leveleztem az oldalon, de aztán egyre több lett a retardált, így belefáradtam. Volt 2 lazább kapcsolatom lányokkal innen.
23/F
Ismerkedtem itt már több lánnyal, hosszas beszélgetések is alakultak csak sajnos az ország másik feléből voltak.
33/f
Nekem nincs vele problémám.
25F
Valóban vannak normális emberek, viszont kapcsolatra nem volt szerencsém találni. Függ az egyéni igényektől is, hogy mennyi esély lehet rá, na meg persze, hogy hol laksz. Pestiként egy fokkal talán könnyebb pl.
(29/f)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!